Istraživanje o radu od kuće

Želimo istražiti tko radi od kuće, na koji nači i koji su najveći problemi pri radu od kuće kako bi vam mogli pomoći na odgovarajući način.
[advanced_iframe securitykey=”da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709″ src=”http://www.datagle.com/a/ffb330704cc94e1f31/do” width=”570″ height=”1000″]

 

PROČITAJTE JOŠ:

5 KOMENTARI

  1. Probala sam ispuniti upitnik, ali na jedno pitanje nisam našla odgovarajući odgovor i nije i dao da pošaljem anketu. Pitanje je br.4. Gdje ste zaposleni?
    Radim u obiteljskom obrtu i nisam zaposlena (prijavljena)jer to zakon dozvoljava. Najbiža rodbina u obrtu i kućnoj radinosti može pomagati u radu a ne mora imati status zapolen. Dakle ne radim u vlastitoj tvrtki a nisam ni zaposlenik. Što sam?

    • Đurđice, stavite pod 1 ili 2 ovisno o broju zaposlenih u obrtu, bitna je veličina tvrtke, ne toliko vlasništvo. Hvala!

  2. Jedinim nedostatkom ponekad smatram manjak komunikacije sa kolegama npr: jutarnja uredska kava, savjetovanje oko malih sitnica, ostalo vidim samo prednosti..nama gužve do posla, manji troškovi putovanja, bolja organizacija vremena.

  3. Nelogično je da u anketnom pitanju 4 ne postoji opcija freelancer ili “samostalna djelatnost” uzevši u obzir da je to upravo najveća skupina koja koristi “home office”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

propale biznis ideje

Biznis ideje ovih slavnih žena brzo su propale

Uvijek mislimo da je već poznatim i slavnim ženama lakše pokrenuti biznis jer imaju dobru financijsku podlogu za tako nešto. Možda...