Istraživanje o radu od kuće

Želimo istražiti tko radi od kuće, na koji nači i koji su najveći problemi pri radu od kuće kako bi vam mogli pomoći na odgovarajući način.
[advanced_iframe securitykey=”da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709″ src=”http://www.datagle.com/a/ffb330704cc94e1f31/do” width=”570″ height=”1000″]

 

PROČITAJTE JOŠ:

5 KOMENTARI

  1. Probala sam ispuniti upitnik, ali na jedno pitanje nisam našla odgovarajući odgovor i nije i dao da pošaljem anketu. Pitanje je br.4. Gdje ste zaposleni?
    Radim u obiteljskom obrtu i nisam zaposlena (prijavljena)jer to zakon dozvoljava. Najbiža rodbina u obrtu i kućnoj radinosti može pomagati u radu a ne mora imati status zapolen. Dakle ne radim u vlastitoj tvrtki a nisam ni zaposlenik. Što sam?

    • Đurđice, stavite pod 1 ili 2 ovisno o broju zaposlenih u obrtu, bitna je veličina tvrtke, ne toliko vlasništvo. Hvala!

  2. Jedinim nedostatkom ponekad smatram manjak komunikacije sa kolegama npr: jutarnja uredska kava, savjetovanje oko malih sitnica, ostalo vidim samo prednosti..nama gužve do posla, manji troškovi putovanja, bolja organizacija vremena.

  3. Nelogično je da u anketnom pitanju 4 ne postoji opcija freelancer ili “samostalna djelatnost” uzevši u obzir da je to upravo najveća skupina koja koristi “home office”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više