American Express kartica sa srcem čini dobro djelo svaki dan

Želimo li bolji svijet koji nas okružuje, humanitarno djelovanje treba postati naša obveza, ne samo povremena, već svakodnevna. Jedino na taj način promjene postaju moguće. Shvatili su to odavno u Privrednoj banci Zagreb i PBZ Cardu te su se za taj pristup odlučili na korporativnoj razini, ali i motivirajući svoje korisnike da taj važan iskorak u načinu razmišljanja i djelovanja.

Kartica sa srcem od 2008.

Projekt „Činim dobro svaki dan“ pokrenut je još 2008. godine kada je predstavljena humanitarna American Express kartica sa srcem. Svrha ove kartice je dugoročno pomaganje projekata važnih za daljnji razvoj društvene zajednice.  Tako su putem ovog projekta  do sada prikupljena i donirana sredstva za šesnaest bolnica diljem Hrvatske za kupnju potrebne medicinske opreme za kvalitetnije liječenje i praćenje djece s neurorizicima.

U želji da pomognu sve veći broj djece i mladih, kojima je potrebna pomoć društva,  Privredna banka Zagreb i PBZ Card i dalje će ustrajati u svojim plemenitim nastojanjima te će za svaku transakciju napravljenu American Express karticom sa srcem,  zajedno izdvajati  jednu kunu za projekt “Činim dobro svaki dan”. Prikupljena sredstva donirat će projektu Ministarstva zdravlja pod nazivom „Za praćenje djece s neurorizicima“ te  Ministarstva socijalne politike i mladih „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi“.

Djeca i mladi na vrhu liste prioriteta

Na taj način pomoći će se najosjetljivijim skupinama društva: kupiti potrebni UZV uređaji, inkubatori, sonde i druga medicinska oprema neophodna za kvalitetnije liječenje djece s neurorizcima kao i opremiti domovi socijalne skrbi čime će biti stvoreni bolji uvjeti  a bolji uvjeti života djece i mladih u domovima socijalne pomoći.

Pomoć djeci i mladima je uvijek na vrhu liste društvenih prioriteta, a najbolji okvir za takvu pomoć je upravo American Express kartica sa srcem

kartica sa srcem

Foto: PBZ press

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...