AVIS Car Rental članicama nudi 10% popusta za najam vozila

AVIS Car Rental jedan je od najpoznatijih svjetskih brendova za iznajmljivanje automobila, posvećen pružanju potpune udobnosti i besprijekorne usluge. Osnovan je 1946. godine kada Waren Avis otvara prvu poslovnicu na aerodromu Willow Run u Detroitu s ukupno tri vozila, a danas broji približno 5.500 lokacija u više od 165 zemalja.

AVIS Car Rental Brzo, jednostavno, učinkovito i – lojalno

Avis je u vlasništvu Avis Budget Group, Inc. (NASDAQ: CAR), koja upravlja i licencira marku diljem svijeta. Njihova vizija je voditi industriju definiranjem izvrsnosti usluga i izgradnjom neusporedive lojalnosti kupcu.

Znanjem, brigom i strašću za izvrsnošću nastojimo osigurati iskustvo iznajmljivanja automobila pružanjem vrhunske usluge koja zadovoljava individualne potrebe naših kupaca.

U Hrvatskoj broje četiri poslovnice koje se nalaze na zračnim lukama naših najposjećenijih gradova: Zagreb, Split, Dubrovnik i Zadar.

Preuzmite svoje vozilo u jednom od njihovih ureda diljem Hrvatske, a ostavite ga na drugoj lokaciji po završetku putovanja. Brzo je, jednostavno i učinkovito, što znači da svoje putovanje možete planirati točno onako kako želite.

Pogodnosti za WiA članice

Odabirom Avisa dobivate:

  • Najbolju cijenu
  • Potpunu fleksibilnost, besplatna otkazivanja i promjene
  • Različite usluge i posebne ponude
  • Uslugu visoke kvalitete potkrijepljenu s više od 70 godina iskustva u osiguravanju putovanja bez napora

Ovom prilikom članicama WOMEN IN ADRIA nude dodatne pogodnosti prilikom najma vozila u Avisu 10 % popusta na redovne cijene najma vozila. Popust možete iskoristiti do 30. travnja 2024. godine.

Za sve dodatne informacije i detalje javite se na info telefon 01/4673-638 ili putem e-mail adrese [email protected].

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -