Ekobreg jastuk od heljde idealan je poklon za nadolazeće blagdane

Ako dobro i ugodno spavate znači da imate jastuk koji vam savršeno odgovara. Nipošto ga ne mijenjajte, a ni ovaj tekst ne trebate dalje čitati. Velikoj većini se u ovo vrijeme po glavi vrti bezbroj misli zbog kojih ne mogu lako zaspati. Naša članica, Renata Marić Bakal, kaže da na takvu situaciju ne može utjecati, ali podsjeća da nije svejedno na kakvom jastuku spavate 6 ili više sati dnevno.

Neka su istraživanja pokazala kako je za ugodan san jastuk od presudnog značaja pa se spominje 96% njegovog udjela u tome. Zanimljiva je i činjenica da prosječno prespavamo trećinu svog života, a kad se to pretvori u godine – brojka nije mala. Zato vam treba jastuk od heljde.


Pročitajte više: Kako se prirodnim putem riješiti nesanice?


Ponajprije, kako bi zadovoljio potrebe spavača, jastuk mora biti prilagodljiv. Pri kupovini treba paziti i na deklaraciju, jer neki proizvođači memorijske pjene koriste opasne spojeve (fenolftalein i formaldehid) koji su prema podacima EU kancerogeni. I tako dolazimo do druge važne karakteristike: materijala. Bez sumnje, prednost imaju prirodni materijali. Drvena daska je od prirodnog materijala, ali nije udobna pa je jasno kako o udobnosti, kao trećoj karakteristici, itekako treba voditi računa.


Pročitajte više: Ekobreg d.o.o. nudi popust za WiA članice


Cijenu treba spomenuti pri kraju popisa jer se jastuk ne kupuje svakog mjeseca. To je dugoročna investicija koja je svakako isplativa jer se, osim novcem, mjeri i zdravljem. Naime, ako jastuk ne zadovoljava prve karakteristike, imamo sve šanse buditi se s glavoboljom, ukočenog vrata i nakon nekog vremena „zaraditi“ iskrivljenu kralježnicu. I, konačno, treba spomenuti dostupnost, trajanje i održavanje.

Jastuk od heljde

Jastuk od heljde kao poklon za blagdane

U vrijeme blagdana volimo poklanjati. Dekorativni jastuk s božićnim motivom je idealan poklon za Vama dragu osobu, a djeca će im se posebno veseliti. Upravo zato je za sve WIA članice EkoBreg pripremio posebnu ponudu dekorativnih jastuka s božićnim motivom:

20% na redovnu cijenu dekorativnih jastuka s božićnim motivom (dimenzije 30×40).

Uz svaki jastuk EkoBreg vam dodatno poklanja:

  • 1 kg brašna od heljde ili pira (po želji) za izradu slastica koje će obogatiti Vaš blagdanski stol
  • 1 heljda snack pakiranje.

Ponuda vrijedi do 21.12.2020.

Kako ćete naručiti svoj dekorativni jastuk od heljde?

  • Pronađite svoj budući jastuk od heljde na linku.
  • Birajte između motiva 1, 2 i 3
  • Pošaljite mail s oznakom WiA blagdanski jastuk na [email protected] i navedite broj motiva jastuka kojeg naručujete te koje brašno želite na poklon (EkoBreg heljdino brašno ili EkoBreg pirovo brašno). Navedite adresu isporuke. Poštarina je 30-40 kuna (ovisno o načinu plaćanja).
  • Plaćanje po dogovoru, transakcijski ili pouzećem
Jastuk od heljde

Svakome tko razmišlja o kupovini jastuka – za sebe ili kao savršen poklon, Renata predlaže da posjetite njihovu stranicu ili da ih nazovete jer će rado odgovoriti na Vaša pitanja.

FOTO: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

umor-nakon-videopoziva

Osjećate li i vi intenzivan umor nakon videopoziva? Evo o čemu...

Umor nakon videopoziva je stvaran, potvrdili su znanstvenici. Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Stanfordu pokazalo je da brojni ljudi osjećaju ekstremni...
- Advertisment -