Knjiga [psi] vodi vas u otkrivanje 12 svjetova ljudske psihe

Jeste li već čuli za knjigu [psi]? To je knjiga nepoznatog autora koji se predstavlja pseudonimom Eros i bavi se otkrivanjem 12 svjetova ljudske psihe.

[psi], sasvim je jasno već iz naslova, nije obična knjiga. Iza njezine naizgled jednostavnosti skriva se našem umu neshvatljivo zamršen, promišljen ustroj. „Bez obzira na to kakav je vaš karakter, knjiga će preuzeti nadzor nad vama i povesti vas u svijet o kojem dosad niste znali gotovo ništa“, stoji na službenim stranicama knjige.

A da bi se to moglo dogoditi, prema uputama čitatelju, potrebno je uvažavati nekoliko pravila.

Knjiga koja će vas natjerati na razmišljanje

knjiga psi

Najprimjerenije je čitanje koje se odvija kroz četrnaest uzastopnih dana.

Mjesta koja je potrebno prespavati označena su likom Erosa. Čitanje dvanaestog svijeta moguće je povezati sa zaključkom.

Sve od početka jednostavnija se površinska priča prepleće s dubljim značenjem. A to može zahtjevnijeg čitatelja i navesti na to da dobije osjećaj da nije sve razumio te da knjiga daje više nego što se čini na prvi pogled. Ali čitanje pojedinačnih dijelova nipošto ne smijemo za vrijeme čitanja knjige ponavljati jer bi se zbog toga mogla izgubiti crvena nit.

knjiga psi

Knjigu je potrebno čitati redom od početka do kraja. A onaj tko će se odlučiti za ponovno čitanje iznenađeno će otkriti da čita drugu knjigu. No, ni manje zahtjevan čitatelj neće biti zakinut jer [psi] je stvorena na taj način da iz nje svatko može prihvatiti sve što je potrebno.

Temelj ove knjige je teorija nazvana REI, što označava Racio, Emocio i Instinkt. Teorija REI mijenja pogled na čovjeka i teži povećanju razumijevanja nas samih, ljudi oko nas i društva u kojem živimo.

Unatoč rečenome, [psi] je čitak roman, što govore svi koju su ga pročitali.

knjiga psi

„Na taj je način istina dostupna svakome. A da biste je mogli prepoznati i vi, morate najprije naučiti razumjeti sebe. Zato se dobro pogledajte u ogledalo u kakvo se još niste gledali – [psi] je ogledalo vaše psihe. Možda u njemu otkrijete svoj pravi svijet, nešto najdivnije što ste ikad vidjeli.“

Pozitivni dojmovi osoba koje su pročitale knjigu

Među brojnim slavnim osobama koje su pročitale knjigu [psi], a zatim i komentirali pročitano, bili su tenisač Novak Đoković te alpinist i putopisac Stipe Božić.

Đoković je rekao kako je ova nevjerojatna knjiga jedna od najboljih koje je ikad pročitao, dok je Stipe Božić izjavio:

„Knjiga [psi] me vratila razmišljanjima o temeljnim poukama o našem bivanju na ovom svijetu. Čini mi se da sam te pouke već primao: od svojih roditelja, učitelja, iz mudroslovnih knjiga, svetih spisa i osobnog iskustva. Pročitao sam je. I još ću je čitati.“

knjiga psi

Ovo je najbolji mogući poziv da knjigu pročitate i vi. Pripremili smo i  popust od 20% za Women in Adria članice. Kako bi vidjele kod s kojim možete realizirati popust molimo ulogirajte se.

Knjigu možete naručiti na www.knjigapsi.hr

Foto: knjigapsi.hr

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -