Osigurajte si besplatno zdravstveno osiguranje!

Iako se nitko nikada ne planira razboljeti ni ozlijediti, pametno je planirati unaprijed, za svaki slučaj. Ako do nesretnog slučaja ipak dođe, mi smo spremne. A sada to možete i vi zahvaljujući svom Women in Adria članstvu i to nikada povoljnije.

Svim Women in Adria članicama je naša Raiffeisen banka putem svog programa Ona zna za RBA ponudila posebnu priliku – besplatno osiguranje! Kako ju iskoristiti? Saznajte niže.

Kako do besplatnog putnog zdravstvenog osiguranja

Do besplatnog putnog osiguranja možete doći uz ugovorenu RBA Business Mastercard kreditnu karticu. Ako zadovoljavate uvjete, dobivate ju uz popust na upisninu ovisno o odabranom poduzetničkom paketu, a uz nju dobivate i UNIQA policu putnog osiguranja koja pokriva troškove:

  • liječenja za vrijeme boravka u inozemstvu u iznosu do 10 000 eura godišnje
  • lijekova, medicinskog prijevoza, spašavanja, stomatološke troškove za uklanjanje bolova, bolničku dnevnicu i troškove prijevoza iz inozemstva u Hrvatsku. Osiguranje vrijedi cijele godine za sva putovanja u inozemstvo s neprekinutim trajanjem do  4 tjedna.
  • uzrokovane kašnjenjem leta i/ili prtljage!  
  • u slučaju smrti uslijed nezgode. To znači da se osiguranim iznosom od 50.000 kuna prvo pokrivaju troškovi kartice, a ostatak novca isplaćuje se vašim nasljednicima.

Putno osiguranje vrijedi za sva putovanja izvan Republike Hrvatske s neprekinutim trajanjem do 4 tjedna, a osiguranje za slučaj smrti uslijed nezgode vrijedi u cijelom svijetu.

Kako do besplatnog dodatnog zdravstvenog osiguranja

Kada ugovarate FlexiFIT paket po RBA privatnom računu, koji je za vas prva 2 mjeseca bez naknade,  u pristupnici je potrebno samo označiti uslugu UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje. To osiguranje uključuje 750 kuna pokrića za specijalističke liječničke preglede i 750 kuna za dijagnostičke postupke godišnje.

Za one koje žele više, tu je dodatna zdravstvena zaštita

Bolje spriječiti nego liječiti. Pa ako želite preventivno brinuti o svom zdravlju – predlažemo ugovaranje paketa UNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja Classic. S ovim paketom možete računati na:

  • jedan sistematski pregled u dvije godine
  • dijagnostičke pretrage u iznosu do 1000 kuna godišnje
  • specijalističke preglede u iznosu do 1000 kuna godišnje
  • participacije i doplate za lijekove s B liste u iznosu do 1000 kuna godišnje
  • naknadu za boravak u bolnici od 50 kuna po danu, odnosno 100 kuna ako je boravak u bolnici uzrokovan nezgodom.

Pridružite se mreži Women in Adria poduzetnica, posjetite RBA poslovni centar i iskoristite ove pogodnosti!