Spremni dočekajte školsku godinu uz školski rokovnik Do plan it! 

Školska godina već kuca na vrata. Stižu dječje obaveze, zadaće, aktivnosti, testovi i projekti koje je nerijetko teško sve popratiti. Je li vam se ikada dogodilo da vaše dijete nije stiglo dobro se pripremiti za ispit, sjetilo se domaće zadaće u zadnji čas ili je potpuno zaboravilo termin za predaju školskog projekta? Vjerojatno ste i vi u više navrata prošli kroz ovakve situacije i svaki put platili cijenu mentalne neorganizacije povišenim stresom.  

Školski rokovnik za školovanje bez brige i stresa 

Što bi dale da naši školarci što prije usvoje sve potrebne vještine kao što su: 

  • bolje baratanje s vremenom,
  • znanje otkuda i kada započeti s radom, 
  • vještine raspodjele energije za učenje i odmor, 
  • smanjenje stresa samo time da bolje planiranju? 

Za sve mame i tate kojima je poznata potraga za izgubljenim papirićem otrgnutim iz bilježnice na kojem je zapisana ključna informacija poput datuma ispita ili domaće zadaće, Stefania Madau Levak predstavila je inovativno rješenje na domaćem tržištu – školski rokovnik.

Još ‘vrućeg’ iz tiskare donijela je primjerak na ljetni party Women in Adria u Zagrebu i srčano ga prezentirala, a jedan je primjerak osvojen na tomboli. Dobila je priliku na prepunoj terasi Hotela Academia prezentirati svoj najnoviji projekt na kojem je radila posljednjih godina, a okupljene poduzetnice i menadžerice sa zanimanjem su prolistale novi alat koji će postati glavni prijatelj njihovih školaraca. 

Stefania zna kako razvijati mentalnu organizaciju, a svoje je znanje kroz ovaj rokovnik odlučila podijeliti s mamama, tatama i školarcima.


Pročitajte više: Kreće škola! Ovo su najljepše školske bilježnice i pribor


„DO PLAN IT!“ – limited edition 2023./2024 

„Dolazim iz države gdje rokovnik, po svojoj predviđenoj funkciji, dopunjava sustav e-škole na razini svakodnevnog praćenja zadataka“, otkriva Stefania, koja dolazi iz Italije. Vlasnica je agencije za savjetovanje i provedbu kreativnog marketinga, komunikacije i podršku korisnika Madau Intermedia. 

Stefania je dvije godine provodila testiranja i nakon intenzivnog istraživanja rodio se novi školski rokovnik: „DO PLAN IT!“ – limited edition 2023./2024. Rokovnik objedinjuje raspored predmeta, školski kalendar s aktualnim praznicima i blagdanima te pregledan tjedni kalendar za bilješke. Izvanškolske aktivnosti lako se dodaju u pregledniku, tako da je slika potpuna. 

„Školski planer otključava super moć planiranja i pruža neprocjenjiv osjećaj kontrole, pogotovo kada pametni mobiteli nisu dozvoljeni tijekom nastave“, ističe Stefania. 

Kao bonus sadržaj u rokovnik je dodan i test za bolje razumijevanje procesa učenja s personaliziranim savjetima kako najlakše održati fokus i usvojiti gradivo. 

Ako želite osigurati svoj primjerak prije početka školske godine, možete to učiniti klikom na direktnu narudžbu OVDJE. Za dodatne informacije i grupne narudžbe slobodno se javite autorici na 091/598-3244 ili na [email protected]

Do plan it! želi vam sretnu školsku godinu. 

Članak je pripremljen u suradnji s Madau Intermedia

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

JD Vance seksizam

Sorry, Vance, ali biti žena bez djece nije grijeh

Čovjek koji je na korak do toga da postane jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu, Trumpov potpredsjednički kandidat JD Vance, smatra...
- Advertisment -