Želite odmor od stresne svakodnevice? Prijavite se na radionicu Speed Retreat

Znanost sve više otkriva činjenicu kako naše misli kreiraju našu stvarnost. Da li će ona biti stresna ili uspješna ovisi o nama samima. Mnogi ljudi se pitaju kako to učiniti i kako to zaista svakodnevno primjenjivati. Upravo zato Svetlana, Snježana i Aurora organiziraju radionicu Speed Retreat i terapiju zvukom za odmor od stresne svakodnevnice.

Radionica Speed Retreat

Radionica “Speed retreat” održat će se 25.4.2015 u vremenu od 12:00-17:00 u Yoga plejs centru, Savska cesta 141.

„U nekoliko zajedničkih sati druženja povežimo svoje mentalno, emotivno i fizičko tijelo kako bi se otvorili pozitivnim promjenama u životu, počevši sa promjenama unutar sebe. Budimo lijepi, zdravi, pozitivni!!“, poručuju terapeutkinje.

Program radionice „Speed retreat“

12:00-13:00 – Živjeti s lakoćom – predavanje

Uspjeh dolazi kada su snovi veći od strahova. Promjena naše unutrašnjosti mijenja i našu okolinu i situacije koje nam se dešavaju.

Na ovom predavanju ćete saznati praktične male savjete koji će vam svakodnevno pomoći u poboljšanju vaše energije, postizanju osobne moći i usmjeriti Vas na put osobnog zadovoljstva.

13:30-14:30 – Energetska detoksikacija

Osim fizičke detoksikacije za naše tijelo je jednako važna i detoksikacija naših misli, vezanosti, detoksikacija srca odnosno svih pohranjenih starih emocija, koje obuhvaća jedno zaista važno unutarnje čišćenje. Energetska detoksikacija je svjesno oslobađanje akumulirane negativne energije u tijelu i dovođenje u potpuni balans i ravnotežu.

15:00-16:30h – Deep emotional bath „ Sound and dance movement“

Multidimenzionalni iscjeliteljski proces na tjelesnoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini kreiran sa svrhom produbljivanja kapaciteta za kontakt sa sobom.U fizičkom tijelu svaka emocija ima svoje očitovanje koje efikasno dotičemo i razgrađujemo kroz niz tjelesno – energetskih vježbi radeći na dubinskom osvještavanju potisnutog psihološkog materijala. Kroz transformaciju i harmonizaciju uma i tijela cilj je ući u kontakt sa našom unutarnjom snagom te ju aktivirati na prirodan način.

U pristupu kroz zvukoterapiju u praktičnom radu koriste se elementi bodywork tehnike, yoga balleta, meditacije i čišćenje glavnih meridijana kroz pokret.

16:30-17:00 Kontemplacija

Proces završava dubokom kontemplacijom i boravkom u tišini.

Cijena radionice je 690 kn, a članice Women in Adria imaju 10% popusta.

Prijaviti se možete na:

e-mail: [email protected], [email protected]

mobitel: 098/519-674 Svetlana, 095/198-3078 Aurora

Terapija zvučnim tretmanom

Želite li zablistati kao ovo proljeće? Terapeutkinje su za vas pripremile dvije prekrasne grupne terapije kao pripremu za početak novog radnog tjedna.

Terapije će se održati 26.4.2015 u vremenu od 18:00-20:00 u Yoga plejs centru, Savska cesta 141

Program zvučnog tretmana

18:00-19:00 – Energetska relaksacija sa zvučnim tretmanom

Dubokom relaksacijom uz vibracije drevnih instrumenata utišavamo buku uma, umirujemo emocije i dajemo mogućnost organizmu da aktivira prirodne mehanizme obnove, samoiscjeljivanja i pomlađivanja. Tretman završava izmjenom iskustava.

Cijena: 100 kn

19:30-20:00 – Zvučna kupka

Zvučna kupka počinje vođenom meditacijom uz nježne zvukove tibetanskih zdjela. Već sa prvim vibracijama gonga imamo duboki kontakt sa sobom i stvara se zajedničko iscjeljujuće energetsko polje svih učesnika zvučne kupke. Snaga i dubina zvuka gonga podsjećaju na snagu i dubinu nas samih a promjena se događa na nivou stanica.

Cijena: 80 kn

 

Prijaviti se možete na:

e-mail: [email protected], [email protected]

mobitel: 098/519-674 Svetlana, 095/198-3078 Aurora

 

Veselimo se vašem dolasku!

Vaši terapeuti,

Svetlana, Snježana i Aurora

Foto: Yogaplejs

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više