Preplanuli ten iz spreja? Prvi spray tan salon otvoren u Zagrebu!

Spray Tan je tehnika bojanja tijela kojom se postiže lijep, preplanuli ten bez štetnih UV zraka. Zahvaljujući airbrush sistemu boja se lagano i ravnomjerno raspršuje po tijelu. Spray Tan je svoju dugogodišnju svjetsku popularnost stekao jedinstvenom formulom i kombinacijom DHA ekstrakta i aloe vere koji štite kožu od isušivanja. Kako bi se vaša boja zadržala što duže na koži, preporučujemo pridržavati se uputa prije i poslije tretmana.

Gdje na spray tan?

Na zagrebačkom ljetnom partyju mogle ste upoznati djevojke koje su otvorile prvi zagrebački spray tan salon pod nazivom Tan & Go. Ove mlade poduzetnice na ideju su došle kada nisu mogle pronaći mjesto za spray tan u željenom terminu.

Instagram will load in the frontend.

Kako je spray tan dostupan samo u sklopu kozmetičkih ili frizerskih salona vrlo je teško pronaći termin uz ostale tretmane koje saloni takve vrste nude. Samim time shvatile su kako nema dovoljno ponude u glavnom gradu te odlučile pokrenuti svoj salon za sve one željne ljetnog tena. Kako i same kažu, nadaju se salonima i na ostalim dijelovima grada, a za sada ih možete pronaći u Novom Zagrebu. Nakon samo 15 minuta tretmana, slijedi sušenje i zavidan ten.


Pročitajte više: Kako zadržati preplanulost? Donosimo najbolje savjete i proizvode!


Iskoristite ponudu

U svom party goodie bagu vjerojatno ste pronašle bon za popust na tretman spray tan čija se iskoristivost produžuje do kraja godine, a djevojke su za vas pripremile brojne pogodnosti ukoliko povedete prijateljicu ili više njih te ukoliko dođete u terminu happy houra.

A na vama je kako ćete iskoristiti bon s popustom – možda kako biste produžile ljetni ten, zablistale na nekoj od jesenskih svadbi ili pak novogodišnjem tulumu! Tan & Go girls vas čekaju!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...
- Advertisment -