Turkish Airlines – 20% na zrakoplovne karte

Turkish Airlines, nagrađivana zrakoplovna kompanija koja leti u najviše destinacija, tvrtkama nudi korporativni program posebno dizajniran za poslovne putnike i kompanije s ciljem pružanja velikog broja pogodnosti koje štede novac i vrijeme. Neke od pogodnosti su ekskluzivni popusti, mogućnost brzih i besplatnih promjena datuma i vremena putovanja, dodatna prtljaga i slično. Turkish Airlinesom je moguće letjeti svakodnevno iz Zagreba i Dubrovnika u više od 318 destinacija.

Turkish Airlines nudi članicama Women in Adria poseban popust od 20% na zrakoplovne karte. Za popust i upite o korporativnom programu potrebno je poslati mail na [email protected] ili kontaktirati broj 01/4921800. Kako bi se ishodio popust bit će potrebno poslati presliku WiA članske iskaznice.

Popust vrijedi za sve destinacije na koje leti Turkish Airlines, a na baznu cijenu, odnosno ne vrijedi na zrakoplovne pristojbe. Popust vrijedi i i na promotivne cijene.

Pogodnost se odnosi samo na WiA članice i njihove uže članove obitelji. Ukoliko još uvijek niste dio naše mreže, učlaniti se možete s jednim od paketa na linku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime