O izazovima i prilikama u proizvodnji, logistici i trgovini učimo od ovih žena

Nakon i više nego uspješne dvije Konferencije za žene u proizvodnji, logistici i trgovini, došlo je vrijeme da organiziramo i treću. Prvi dio govornica već smo predstavili, a sada je vrijeme da vam predstavimo i ostale govornice i panelistice. Sve one uspješne su žene iz različitih dijelova industrije, od maloprodaje, veleprodaje i logistike do proizvodnje. Stoga nam je zadovoljstvo što ćemo 23. svibnja 2024. u zagrebačkom restoranu Lido učiti upravo od njih.

Pridružite nam se i umrežite se s uspješnim ženama iz industrije. Prijave su otvorene.

Iza ovih žena je više od 20 godina iskustva u industriji

Svoje poslovno putovanje ispričat će nam Ana Jergović, Academy Manager u PWC-u. Posvećena je stvaranju edukacija i programa koji korporativne klijente osnažuju znanjem, vještinama i novim načinima razmišljanja. S više od 20 godina iskustva u strateškom marketingu, ljudskim resursima i poslovnom razvoju diljem jugoistočne Europe, Ana donosi stručnost koja obuhvaća različite industrije i zemljopisna područja.

Njezino iskustvo uključuje uspješne angažmane u IT sektoru, startupovima i poduzetničkim pothvatima. Također, ima iskustva u obrazovanju top menadžmenta, posebice žena na vodećim pozicijama. Osim toga, Ana je posvećena pokretanju pozitivnih promjena kroz coaching, osnažujući svoje klijente da raskrinkaju sabotere i ostvare svoj potencijal.

Direktorica prodaje u Saponiji Tatjana Pavić-Horvat podijelit će svoje više od 20 godina dugo poslovno iskustvo s komercijalnim poslovima, poslovima razvoja tržišta te upravljanja komercijalnim ugovorima s kupcima i distributerima u FMCG kanalu. Usmjerena je na rast brendova i razvoj poslovanja te tržišnog nastupa svih brendova Saponia grupe na hrvatskom i izvoznim tržištima.

Cijeli radni vijek provela je u istoj tvrtki gdje je gradila svoj put od stipendista do današnje pozicije direktora prodaje. Vodila je više od deset procesa business developmenta na izvoznim tržištima te je svojom stručnošću, iskustvom i lojalnošću kompaniji doprinijela današnjoj uspješnoj poziciji kompanije i njezinih brendova.

Svoja znanja podijelit će i osnivačica i direktorica P2P Logisticsa Nataša Mihajlović. Iskusna je stručnjakinja u trgovini i logistici. Svoju strast prema logistici i prodaji temelji na životnoj znatiželji i strasti prema traženju inovativnih rješenja bilo kojih problema.

Svim izazovima pristupa strukturirano i rješenja pronalazi istražujući i implementirajući različite poslovne modele. Svoju poslovnu karijeru gradila je od prodavačice u dućanu prije i za vrijeme studija pa do vlasnice vlastite kompanije u logistici, radeći u nekoliko značajnih međunarodnih kompanija.


Pročitajte više: Kako ženski leadership transformira trgovinu znaju ove žene bogatog iskustva


Upoznajte sudionice panel-rasprave

Održat ćemo i panel-raspravu u kojoj će sudjelovati Helena Klarić, Petra Bizjak i Martina Drezga, a moderirat će ju Daria Nemchonok, iza koje je više od 20 godina iskustva u CRM-u i automatizaciji poslovnih procesa.

Prva panelistica je Helena Klarić, Predsjednica Uprave Tiska. U ovu je kompaniju stigla u kolovozu 2023. s pozicije predsjednice Uprave MultiPlusCarda. Diplomirala je na FER-u u Zagrebu. Prvih godina nakon završetka fakulteta radila je kao programerka u Zagrebačkoj banci. Put ju je nakon toga vodio prema maloprodaji robe široke potrošnje, prvo kao Voditeljicu odjela za odnose s trgovačkim kućama u Nielsenu. Potom je prešla u Konzum gdje se zadržala narednih 12 godina.

Heleni će se pridružiti Petra Bizjak, CEO u Lesnini. Svoj 12-godišnji radni vijek provela je u Lesnini Jankomir. Bila je administrativna referentica, voditeljica ureda za odnose s dobavljačima i voditeljica prodaje za namještaj. Prije devet godina postala je direktorica. Na dnevnoj bazi surađuje sa svojim timom koji čini 105 ljudi, a u široj komunikaciji taj se broj penje i preko 200. Puno ulažu u balans između korporativnih pravila i strukturiranosti poslovanja, prilagodljivost i zahtjeve kupaca.

Treća panelistica je Martina Drezga, suvlasnica i strateška direktorica Drezga d.o.o. Ova tvrtka zastupa Husqvarna proizvode u Hrvatskoj. Martina je osoba koja voli stvarati, razvijati, kreirati i pomicati granice. Njezin način poslovanja, vođenje ljudi, briga o kupcima i odnos prema dobavljačima uvelike pokazuju kako se kroz biznis svakodnevno može činiti dobro. Osim Husqvarne, Martinina tvrtka zastupa još nekoliko poznatih brendova šumarskih i vrtnih alata, a posljednjih godina proširila je ponudu i na biciklističke brendove te vodi maloprodajni centar sa servisom “Pile i Vile”.

Radimo zajedno kako bismo stvorili bolju budućnost za žene u industriji i postigli uspjeh na tržištu kojim dominiraju žene. Pridružite nam se. Prijave su otvorene.

Sponzori i partneri konferencije su LeverUP, Stanić d.o.o., P2P Group, SAPONIA d.o.o., Jana, Rovagnati, Ponti, Monini, Nelt Europe i Husqvarna.

Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...
- Advertisment -