4 najbolje vježbe za vitak struk do ljeta

Vitak struk zahtijeva mukotrpan rad: aerobnu aktivnost (trčanje, rolanje…), anaerobnu aktivnost ( vježbe za pojedine skupine mišića) i naravno odgovarajuću prehranu. Kad radimo trbušnjake obično se fokusiramo na mišiće na sredini trbuha – želimo tzv. pločice. Ljeto je blizu, produženi vikendi su kroz tjedan, dva i sad smo u finišu priprema za ljeto.

Vitak struk uz pomoć vježbi za bočne trbušne mišiće

Međutim, činjenica je da se višak na trbuhu teško skida ( ja znam nakon troje djece..). Kad uhvatimo vremena napravimo par trbušnjaka, tek toliko, a rijetko se sjetimo bočnih trbušnjaka koji su odgovorni za vizualno vitak struk. Da li se više vidi kad nam malo visi sa strane ili ako imamo mali višak na sredini trbuha koji može čak biti i simpatičan?  Sad si ja mislim….i ne mogu se odlučiti:-).

Onda je najbolje ako već radimo trbušnjake ukomponirati i vježbe za bočne trbušne mišiće – u jednom treningu ili naizmjenično raditi trening za srednje i bočne trbušne mišiće. U videu dolje pogledajte 4 vježbe za bočne trbušne mišiće koji će za početak barem učvrstiti taj bočni dio, a nadam se ubrzo ga i stanjiti. Sami si odredite broj ponavljanja po vježbi, a možete ih i sve odjednom odraditi kao jednu seriju pa tek nakon toga napraviti pauzu.

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više