Upoznajte finalistice natječaja za najbolje poduzetnice 2022.

I ove godine dodjeljujemo nagrade  najboljim poduzetnicama! Konačno smo došli do trenutka najave finalistica koje su se istaknule svojim napornim radom i postignućima. Ove tri ambiciozne žene istaknule su se svojim napornim radom i postignućima, te su finalistice našeg natječaja za najbolje poduzetnice 2022. Tko su Ivana Bojčić, Ivana Škrlec i Petra Čikara Mikić, doznajte u tekstu.

finalistice nagrade najboljim poduzetnicama 2022 (2)

Ivana Bojčić, BoLingo 

Tvrtka BoLingo bavi se prevođenjem, a nakon osam godina uspješnih, no vrlo turbulentnih, godina rada zaista parira najboljima u kategoriji. Osnivačica Ivana Bojčić je ponosna na to što sve radi sama – upravlja projektima i klijentima, organizira radionice i održava ured, nosi marketinške akcije tvrtke, ali i prijevode. U savladavanju svih vještina pomogle su joj discipline poput dizajna, fotografije i književnosti, a kako je potekla iz radničke obitelji, jako je dobro znala kakve poslove treba prihvaćati u samim početcima kad si još nije mogla isplaćivati plaću. Svoje usluge nudi diljem cijele Europe, a pokreće je znanje da je napravila nešto korisno za zajednicu.


Pročitajte više: Ivana Bojčić iz inata otvorila tvrtku za prevođenje i u 4 godine radila s više od tisuću klijenata


finalistice nagrade najboljim poduzetnicama 2022

Ivana Škrlec, Altera 

Poduzetnica i majka Ivana Škrlec iznimno je ponosna na svoje obje uloge, majke i poduzetnice, koje zna biti izazov pomiriti. Srećom, voli izazove i rizike. Njezina tvrtka Altera bavi se organizacijom događanja, a jednako će impresivno biti organizirano vjenčanje i sportsko događanje. Ponosi se u potpunosti individualnim tretmanom svakog klijenta jer to znači da dva eventa neće biti ista. Klijent ima riječ u svakom detalju, stoga je usluga uvijek drugačija. Upravo je dobra riječ klijenta ono što tvrtku gura naprijed. 


Pročitajte više: Kako je pravnica Petra Čikara Mikić preuzela obiteljski strojobravarski biznis


finalistice nagrade najboljim poduzetnicama 2022

Petra Čikara Mikić, Obrt Čikara 

Iako je htjela biti pravnica, Petru Čikaru Mikić put je odveo u strojobravarske vode. Od djetinjstva je gledala kako njezin otac i djed rade rukama, stoga je poznavala materiju kad se njezin otac razbolio i više nije mogao raditi. Svojim primjerom želi svim ženama pokazati kako su sposobne baviti se tradicionalno muškim poslovima koliko god drugi ispitivali ‘gdje je gazda’ ili ‘ima li koji muški.’ Obrt Čikara koristi najsuvremenije alate i strojeve za zavarivanje i obradu metala, te neprestano rade na poboljšanjima. Glavni je cilj obrta je ojačati metaloprerađivačku proizvodnju i održati tržišnu konkurentnost, uz vlasnicu koja će djevojkama svojim primjerom pokazati kako ženstvenost nije i ne smije biti prepreka. 

Svečana dodjela nagrada održat će se 3. studenog, pridružite nam se, podržite finalistice i inspirirajte se njihovim poslovnim i privatnim putovanjem.

Foto: privatna arhiva / Canva 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zagreb seo summit

Zagreb SEO Summit 2024.: Najveći SEO događaj godine po prvi put...

Zagreb će 20. i 21. lipnja postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za...
- Advertisment -