Valamar Dubrovnik President hotel – opuštajući predah od posla i svakodnevice

Činjenica je da današnji stresni tempo života uzima danak na našem zdravlju. Prehrambene i druge životne navike, poput redovite tjelovježbe, sve su više prilagođene našim poslovnim obavezama i posao je postao prioritet broj jedan u životima većine. Posljedično pati i obiteljski život.

Obitelji sve manje vremena provode u zajedničkim kvalitetnim aktivnostima, partneri se sve manje druže, a prijateljski odnosi svedeni su često na komunikaciju putem društvenih medija i interneta. U takvim životnim okolnostima, zaposleni sve više traže izlaz u češćim kraćim putovanjima, na kojima se onda pokušavaju isključiti iz svakodnevne kolotečine i napuniti baterije za dalje.

Romantični odmor u hotelu Valamar Dubrovnik President

Za one koji od jednog takvog odmora očekuju istinsku oazu mira, opuštanja i romantike uz voljenu osobu, kao stvoren je novootvoreni dubrovački hotel s pet zvjezdica – Valamar Dubrovnik President.

valamar dubrovnik president hotel

Svojim jedinstvenim položajem na plaži na samom vrhu zelenog poluotoka Babin kuk i to samo nekoliko minuta od čarobnog starog grada, Valamar Dubrovnik President goste dočekuje spektakularnim panoramskim pogledom na more i Elafitske otoke i nenadmašnim osjećajem zajedništva s prirodom i kristalno čistim morem.

U ponudi su romantično uređene sobe s laticama cvijeća, doručak serviran na terasi, večera uz svijeće i druga romantična iznenađenja, a za one koji si žele priuštiti temeljito opuštanje, u mediteranski uređenom Wellness & Spa centru u ponudi su i spa tretmani za parove. Hotel raspolaže unutarnjim i vanjskim bazenima sa sunčalištem i barom, fitness centrom i a la carte restoranom na plaži koja već godinama ponosno nosi Plavu zastavu.

valamar dubrovnik

Gastronomija ovog hotela do sada je prvenstveno bila poznata po višestruko nagrađivanom doručku u show-cooking restoranu, no sada je gastronomska ljestvica podignuta još više. Otkrivanje se nastavlja u restoranu Bistro na plaži, gdje se u večernjim satima izmjenjuju različite tematske večeri uz probrane dalmatinske i hrvatske delicije te zabavni program. Gosti se, uz izvrsnu uslugu, šum mora i nezaboravan pogled na Elafitsko otočje, mogu prepustiti svim čarima hrvatskog juga te na trenutak zaboraviti na svakodnevne brige.

Valamar Dubrovnik

Foto: Valamar press

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zagreb seo summit

Zagreb SEO Summit 2024.: Najveći SEO događaj godine po prvi put...

Zagreb će 20. i 21. lipnja postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za...