Torbe od prirodnih materijala koje možete nositi na posao

Torbe su neizostavan dio svake odjevne kombinacije. Dolaskom ljeta glavni su modni dodatak većine žena. One i najobičnijoj kombinaciji daju dodatnu čar i podižu je na višu razinu. Sve su popularnije torbe od prirodnih materijala koje su već prevladale na ulicama. Dolaze u raznim bojama i veličinama.

Okrugli i mali cekeri, košara torbe, s resicama ili pleteni modeli koji podsjećaju na vreće. Ovakve torbice savršen su modni dodatak ležernom svakodnevnom stilu, ali i večernjim kombinacijama u ljetnim mjesecima. Gdje ih možete pronaći donosimo u nastavku.

Kombinirajte ih u svakoj prilici

Cekeri su unazad nekoliko sezona apsolutni must have. Dolaskom ljeta sve više ih možemo vidjeti na gradskim ulicama ali i na društvenih mrežama. Njihova prednost je što se savršeno uklapaju za večernji izlazak, posao, šetnju gradom pa čak i za plažu. Uglavnom su boje prirodnih materijala, no mogu se pronaći i u raznim drugim bojama poput crne, šarene ili roze.

Bezvremenski klasik – ceker

Za one koji ne vole eksperimentirati i odani su vječnoj klasici, cekeri s popularnim resicama odličan su izbor. Dolaze u raznim bojama i veličinama, a izbor je na vama.

Budite kreativni – unesite šarenilo u vaš outfit

Možda niste od onih koji preferiraju šarenilo i više volite jednobojne kombinacije, no ovi predvni cekeri u raznim bojama zasigurno će vas oduševiti. Kombinacija dvije boje ili u potpunosti šareni – odluka je na vama. Jednostavnim odjevnim kombinacijama dodajte malo boje i učinite sasvim običan dan veselim.

Foto: Instagram, ZARA, MANGO

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Žene za otok Pag 2024

Ove žene oblikovale su život na otoku Pagu

Svjesna važnosti ženske uloge unutar zajednice, Turistička zajednica Općine Kolan organizirala je konferenciju Žene za otok Pag. Konferencija je održana u...
- Advertisment -