Ad-vanced HORECA program u kojem profitiraju oglašivači, ugostitelji i korisnici

Ad-vanced HORECA program je program koji povezuje različite poslovne partnere s različitim interesima, kao “win-win-win” poslovni model suradnji.

Ad-vanced HORECA program

Tri su ključne klasifikacije partnera: ugostitelji, oglašiva­či i strateški partneri. Program se vrti oko oglašavanja na računima koji se izdaju na POS-ovim uređajima ugosti­teljskih objekata. Sudjelova­nje u programu je potpuno besplatno, a ugostiteljima donosi povećani promet, brojne pogodnosti i velike popuste partnera programa.

Oglašavanje na računima može se plasirati na dva načina – analogno i pomoću “Augmented Reality” tehnologije, odnosno prošire­ne stvarnosti. Ovaj drugi način nudi posve novo iskustvo kod korisnika, koji svojim mobil­nim telefonom putem apli­kacije Blippar može uživati u multimedijalnom interaktiv­nom sadržaju koji nudi brend koji se oglašava.

Tri su načina benefita ovim programom :

  • Benefit oglašivača: povećani brand engagemant, jedinstveno iskustvo…
  • Benefit ugostitelja: bolje cijene, popusti, veći promet i lojalnost.
  • Benefiti korisnika: interaktivno iskustvo, nova “igračka”, zabava i povoljnije cijene.

“Ad-vanced HORECA pro­gram je osmišljen koncept koji svim HORECA lokacijama na teritoriju Republike Hrvatske, koje koriste Smartpos rješenje pri poslovanju, omogućuje dodatne pogodnosti kroz par­tnere programa. Prvi partneri Ad-vanced Horeca programa su Metro, 24sata i Mondo, a u pregovorima smo i s drugim velikim korporacijama”, kaže Tamara Szibat, autorica pro­grama Advanced Horeca.

Za dodatne informacije ili prijavu u program ugostiteljima je otvoren broj telefona 01/2424 244 ili e-mail adresa [email protected].

Foto: 24sata

 

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...