Recite svojoj Facebook i LinkedIn zajednici na koga ste ponosne: podržimo svoje kolegice i prijateljice, uz #behindyourambitions pohvalite njihove uspjehe

Korak po korak, stigli smo do kraja godine. Iako nas siječanj redovito podsjeća na to koliki nas period dijeli od sljedeće novogodišnje zabave, svakoga prosinca shvatimo da tih 12 mjeseci zaista prođe za čas. Ipak, u 365 dana svašta se može postići, što neke žene zaista ozbiljno shvate. Neke su stvarno iskoristile priliku i učinile ovu godinu vrijednom. Možda je vrijeme da im zbog toga uručimo malo virtualno priznanje?

Događaji u mojem životu su važni, ali važni su i događaji u životima mojih bližnih

Upravo to je poručila Branka Belamarić koja se trenutno nalazi u tvrtki Plinacro Ltd., u odjelu strateškog razvoja. Na svojem je LinkedIn profilu iskoristila priliku da se osvrne na prošlu godinu, prisjeti se svojih radova i postignuća te pohvali ljude na koje je ponosna.

Ponosna na svoje prijateljice

“Moja Alma Mater je UNIZG, odnosno njegov Faculty of Political Science, University of Zagreb. Koji mi je dao temelje i širinu. I donio brojne sjajne ljude u život. Izuzetno sam ponosna na čitavu svoju generaciju s FPZG-a iz koje su potekla 4 sveučilišna profesora, karijerni diplomati, brojni (bivši) novinari i (bivši) PR-ovci…A posebno sam ponosna na svoje dvije prijateljice kojima je 2021. poslovno bila jako uspješna. Moja Vlatka Vuzic postala je glavna urednica licencnog (nišnog) časopisa “La Cucina Italiana”, čiji prvi broj je odnedavno na kioscima, a Mila Moralic, u alternaciji s Natašom Božić Šarić, odnedavno uređuje i vodi sjajnu “Točku na tjedan” na N1. Bravo cure!💪“

Ako ste i vi ponosni na svoje prijateljice, recite to svijetu!

Branka nije jedina koja je ponosna na svoje uspješne žene. Svi mi imamo nekoga tko nas redovito oduševljava ili je ove godine ostvario svoje snove. Ponos u nama izazivaju i one žene koje možda još nisu ostvarile svoje snove, ali su napravile korak bliže prema svojem mjestu pod suncem. Neke su se odvažile pokrenuti vlastiti posao ili su zavrijedile promaknuće i napredak u karijeri, a neke su možda tek krenule s entry pozicijama i konačno dobile priliku nakon dugog čekanja. Neke od vas možda su upisale tečaj ili dodatnu edukaciju, a neke upisale studij, počele ili nastavile obrazovanje. Ne zaboravimo ni kolegice koje su ove godine obranile završni ili diplomski rad ili im je uručena neka nagrada. Bezbroj je razlog zbog kojih na nekoga možemo biti ponosne!

#behindyourambitions za sve ponosne žene

Pozivamo i Vas da učinite isto. Uzmite trenutak da se osvrnete, ne samo na vlastite uspjehe i postignuća, već i na postignuća onih oko sebe. Podržite svoje kolegice i prijateljice! Posvetite im jedan post i tagajte ih. Kad žene misle na druge žene ljepši je svijet. Recite svijetu na koga ste ponosne. Objavite na Facebooku ili LinkedInu koristeći hashtag #behindyourambitions i označite nas u objavi. Recite svijetu da žene podržavaju druge žene.

Foto: Pexels, olia danilevich

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

chat gpt i virtualni sastanci

Kako će umjetna inteligencija i Chat GPT zauvijek promijeniti online sastanke?

Tek što smo prihvatili da je budućnost sastanaka u online sastancima putem platformi kao što su Zoom i MS Teams, i...
- Advertisment -