Jedna bunda – dva načina nošenja! Može li bolje od toga?!

U koji se komad odjeće isplati uložiti? Bundu! Dok drugi komadi odjeće, ali i obuće izlaze iz mode, bunde traju vječno. Još bolje je kad jednu budnu možete nositi na dva načina, a takva bunda s dva lica dolazi iz tvrtke Lergiss MK iz Vinkovaca.

Mala obiteljska tvrtka za proizvodnju kožne i krznene konfekcije ima svjetsku kvalitetu i dizajn kojem nećete moći odoljeti, nisu mogle odoljeti ni talijanske firme pa tako Lergiss već godinama posluje s talijanskom firmom Gimo’s. Ponosni su na vrhunsku kvalitetu prirodnih materijala i izrade. Koriste najfinije ovčje krzno i kožu visoke kvalitete. 

Na hrvatskom tržištu, prepoznatljivi su po izradi muških i ženskih krznenih/kožnih jakni i bundi. Već dugi niz godina donose najnovije trendove u koži na naše tržište i čine klijente zadovoljnima.


Pročitajte više: Znamo gdje možete kupiti najljepše kožne jakne i krznene kapute!


Bunde su zaštitni znak brenda, a možete ih pronaći u raznim bojama i veličinama. Svi su napravljeni od ovčjeg krzna tako da vam zima ove godina neće moći ništa. Karakteriziraju ih vrhunska kvaliteta prirodnih materijala i izrade.

No, ove godine nas je posebno oduševila bunda s dva lica, komad koji se nosi godinama. S jedne strane izgleda kao kožni kaput, a s druge kao bunda – može li bolje od toga?

bunda s dva lica

Možete ga nositi s krznenom stranom kao bundu meko smeđe boje, a s kožne strane je tamno sive boje. To znači da ga možete nositi u gotovo svakoj kombinaciji.


Pročitajte više: Kako konačno odabrati kaput u skladu s oblikom tijela?


Njihove proizvode možete pronaći na web stranici, Facebook stranici Lergiss te na Instagramu @lergiss. Isto tako, možete ih pronaći u trgovinama Karla po cijeloj Hrvatskoj te u Šibeniku u trgovini Club Z.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

smirilica

Kako je Aklea Neon stvorila ringtone koji smanjuje strah od...

"Bilo je strašno, zemlja se tresla, zidovi su počeli pucati. Počela je padati žbuka sa stropa, klinci su počeli vrištati", prisjećaju...
- Advertisment -