Što kažete na joga reset u Istri? Mi kažemo jedno veliko DA!

Svi ponekad osjetimo mali zamor, umor, zasićenje svim informacijama, obvezama, našim ulogama, možda i odnosima, svim onim moranjima i trebanjima. Poželimo tada samo negdje nestati i odmoriti se, zar ne?  


Počitajte više: Zašto se trebate baviti jogom?


Zašto odabrati joga reset u Istri?

Bilo bi lijepo da bar jednom godišnje odvojimo vrijeme samo za sebe, da pružimo istinski odmor i svom umu i svom tijelu. Da pronađemo vrijeme da malo zaronimo u sebe, pročistimo se, priuštimo si kvalitetan san, kvalitetnu prehranu, vježbe i podršku.

Zamislite da ste u maloj, podržavajućoj grupi ljudi koji su se našli iz sličnih razloga. Boravite u prekrasnoj kući, koja odiše toplom atmosferom i osjećate se kao doma. Probudite se i čeka vas izbor zdravih namirnica, svježih sokova i čajeva. Dan započinjete jogom i zahvalnošću. Sjedite ujutro na još mekom i nježnom suncu pored bazena i udišete svježinu jutra. Kuća je okružena šumom, nudi vam hladovinu, mirisne vrtove i kuteve gdje se možete povući, imati malo svoje vrijeme, zagrliti drvo ili samo sjediti i slušati cvrkut ptica.

Ne morate ništa. Vaše misli su slobodne i opuštene. Kuhar spravlja ukusna, nova jela koja vam pružaju puno energije i osjećate se odlično. Naspavani ste i opušteni. Vodite ugodne razgovore, odlazite na izlet, upoznajete lokalna vina i ulja, otkrivate neka nova mjesta, proživljavate neka nova iskustva, možete se kupati, voziti bicikl, uživati u sauni ili čitati knjigu ispod nekog drveta. Dan završavate meditacijom, dubokim disanjem i opuštate se u ugodnom razgovoru.

Zvuči dobro? Mislite da je to baš što vam treba? 

Našli smo jedno čarobno mjesto za upravo ovakav odmor u blizini Novigrada u Istri i pripremili smo vam savršen mali bijeg prije i poslije ljeta. Produženi vikend samo za vas. Kao što radimo velika spremanja svog doma, tako bismo trebali napraviti i velika osobna ‘čišćenja’. U proljeće je dobro napraviti detox hranom, vježbama, ali i detox misli, poput jastuka, malo protresti ovu usporenu, zimsku energiju i pustiti ju malo na prozoru, na suncu. U jesen se možemo malo umiriti, smanjiti brzinu nakon ljeta i pripremiti za kraće i hladnije dane. 

Možete nam se pridružiti već u lipnju ili možete planirati odmor za jesen. Izaberite mali reset u Istri za sebe ili za svoju tvrtku i vaš team, uz Dobro mjesto i Travelatico.

Ako želite organizirati reset za vaš team, suradnike ili partnere, možete nam se s povjerenjem javiti, kako bismo prilagodili reset vašim željama i potrebama. Program se odvija u luksuznoj vili na predivnom imanju, čija park-šuma i bazen pružaju tišinu i opuštanje, a obzirom na to da se radi o maloj grupi od osam osoba, možemo jamčiti kvalitetu programa i individualan pristup. Program vježbi i opuštanja, pripremila je Jasna Luna Jozić iz Dobrog mjesta te se pobrinula da su vježbe pristupačne i prihvatljive svakom polazniku.

Za sve informacije, kontaktirajte [email protected].

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -