Kako su tri poduzetnice pokrenule Boutique Camping Bunja?

Na otoku Braču pored grada Supetra ove godine otvara se novi boutique kamp. Iza projekta Boutique Camping Bunja stoje 3 poduzetnice koje na različite načine veže dugogodišnja ljubav prema otoku Braču.

Povezano:

Boutique kamp – od ideje do realizacije prošlo 5 godina

Lana Iviček, Maja Šesnić i Tomislava Špirelja imaju iza sebe višegodišnje iskustvo u vođenju različitih projekata. Na ideju otvaranja kampa došle su zajedničkim zaključkom da svoja dosadašnja profesionalna iskustva i znanja ujedine u zajednički projekt boutique kampa.

Boutique Camping Bunja jedini je kamp na otoku Braču s 4 zvjezdice. To je mali kamp koji se nalazi u mirnoj uvali Babin laz s predivnom prirodnom plažom nadomak Supetru.

S obzirom na to da je projekt u cijelosti ”green field” investicija, od ideje do završetka radova je prošlo više od 5 godina. U tome svemu velika potpora su im bili njihovi muževi i obitelj.

Tri poduzetnice

Ove 3 poduzetnice uz posao grade i obiteljski život. Maja ima šestero djece, Tomislava dvoje, a Lana jedno dijete. Kako je zbog tromosti administrativnog sustava u Hrvatskoj sve rješavalo vrlo sporo, unutar tih 5 godina Lana i Maja su ”odradile” i porodiljne koji su prolazili brže nego što su se ishodile potrebne dozvole. Tomislava koja je ekonomistica po struci najviše je bila zadužena poslovnog plana i financiranja projekta. Maja je arheolog i povijesničar umjetnosti po struci, ali je uz to i poduzetnica. Već je imala iskustvo s kampovima, a sada joj se ostvarila želja da sudjeluje u pokretanju kampa na otoku Braču odakle i sama vuče korijene.

Lana je završila MBA iz marketinga tako da je ona preuzela brigu oko prodaje i marketinga.

”Jedan od razloga za upuštanje u privatni posao mi je bilo i fleksibilno radno vrijeme. Privatni posao ima svoje prednosti i mane. Pozitivna strana je što kada mi je dijete bolesno ili ga nitko ne može čuvati mogu raditi od doma, što mi jako puno znači. Na moru smo po par mjeseci što smatram da je veliki plus i za dijete.”

Većina ljudi traži mjesto za odmor popodne nakon posla, tako da tada dobivamo i najviše rezervacija. Kako smatram da gosti trebaju što prije dobiti odgovor na upit vezano za booking, tako sam i po cijele dane na mailu i dostupna na mobitelu. U ovom poslu vrijeme ne završi u 16 sati izlaskom iz firme. Kamp radi od 0 do 24”, priča Lana Iviček.

Boutique Camping Bunja

”Bez obzira na veliki trud i trajanje realizacije projekta drago nam je da smo ovu lijepu lokaciju oplemenili s potrebnom infrastrukturom i atraktivnim dodatnim sadržajima.”

Gdje se nalazi kamp?

Pozicija kampa odgovara obiteljima jer se nalazi pokraj prekrasne šljunčane plaže Babin laz. No kamp ima i svoju romantičnu stranu, pogotovo kućice na punti, za one koji žele uživati u prirodi i romantičnim zalascima sunca uz šumove mora.

Tomislava godinama ljetuje u mobilnim kućicama tako da je svoje iskustvo prenijela u odabir i opremanje mobilnih kućica. Kućice mogu primiti do šest osoba, potpuno su opremljene i dolaze s velikim terasama s kojih se pruža prekrasan pogled na more.

Veći dio kampa čine prostrane parcele u prirodnoj hladovini borova koje imaju pogled na more. Parcele su posute finim šljunkom, okružene zelenilom ili tradicionalnim kamenim zidovima poznatim kao “suhozid” koji su dio kulturne baštine otoka Brača. Sve parcele imaju priključke za struju i vodu, kao i bežični internet. Luksuzne parcele, osim osnovnih priključaka, također imaju izlaz za sustav odvodnje vode. Vrlo nam je važna briga o okolišu, tako da sva odvodnja vode ide u bio – pročistač.

U sklopu kampa nalazi se i višenamjenska zgrada koja se sastoji od sanitarnih čvorova, prostorije za pranje suđa i veša te prostorije za zajedničko druženje. Sve prostorije su grijane. Fasada čvrstog objekta je sačinjena od SCULPTRA formi koje je dizajnirao Hrvatsko – kanadski dizajner Davor Grunwlad koji je 2017. godine dobio Veliku nagradu ULUPUH-a za životno djelo.

Za razonodu tu si i grijani slatkovodni bazen, dječje igralište, masaža na plaži, najam bicikla, kajaka, SUP-a…

Aktivniji gosti mogu iskoristiti širok izbor izleta i aktivnosti koje pruža otok Brač. Od dodatne ponude otoka, našim gostima su najzanimljiviji različiti vodeni sportovi, bicikliranje, planinarenje na najviši otočni gorski vrh na Jadranu Vidovu goru. Brač obiluje kulturnim i zabavnim aktivnostima koje preporučujemo našim gostima ovisno i njihovim preferencijama.

Želja nam je da se svaki gost kod nas osjeća ugodno i opušteno, okupili smo tim profesionalnog osoblja kako bi pružili maksimalno kvalitetnu uslugu svakom pojedinom gostu. U direktnom kontaktu sa našim gostima slušamo njihova iskustva i prijedloge. Naše vrijednosti poslovanja su vrhunska usluga i zadovoljan gost. Pripremili smo zanimljivu ponudu usmjerenu prema cilju da se ispune očekivanja svakog gosta kako bi se na odmoru osjećao posebno i opušteno na predivnom mjestu okruženom morem i borovima.

U kampu ćete još pronaći beach bar u kojem možete uživati u najfinijim morskim delicijama i lokalnim specijalitetima, koktelima i zdravim napitcima. Cure su otišle korak dalje te su brendirale vlastitu butelju bijelog vina koje će se naći u njihovoj ponudi.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -