Kamion Djeda Mraza kreće na turneju Hrvatskom

Veseli kamion Djeda Mraza kreće na božićnu turneju Hrvatskom, a možete im se pridružiti u 11 gradova. Djed mraz zajedno s vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom vješticom, prijeći će put dugačak 2500 kilometara kako bi zabavio posjetitelje i ukazao na bit humanosti, radosti i ljubavi jednih prema drugima. Turneju Djeda mraza moguće je pratiti na Facebooku i Instagramu Auta Hrvatske.

Blagdanski kamion opremljen pokretnom pozornicom zastat će na javnim površinama, a izvodit će se interaktivna zabavno-edukativna predstava “Stiže nam Božić”. Djed Mraz na svoj put kreće na Svetog Nikolu 6. prosinca, a posljednja postaja bit će Zagreb gdje se očekuje 22. prosinca. Posjetitelje će zabavljati uz pjesmu i ples, a djeca će kući moći ponijeti ruke pune Kraš bombona i balona.


Pročitaj više: Veliko finale godine – božićni Women in Adria party!


Sigurnost i odgovorno ponašanje

Pripremljene predstave za cilj imaju na jednostavan i zabavan način djecu educirati i podsjetiti na pravilno ponašanje u prometu. Upravo su promicanju sigurne vožnje i odgovornog ponašanja već 70 godina posvećeni u Auto Hrvatska, vodećoj tvrtci u segmentu prodaje i održavanja vozila.

Oko sigurnosti u prometu i ispravnosti kamiona Djedu Mrazu će pomoći zaposlenici Auto Hrvatske. Pripremit će ga za radosnu, ali zahtjevnu turneju. Organiziran je i simbolični ispraćaj ispred Poslovnog Centra Heinzelova u Zagrebu.

Lokacije na kojima se očekuje Kamion Djeda Mraza

Turneja započinje darivanjem mališana iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci u srijedu, 6. prosinca. Kamion se već sljedeći dan očekuje u Osijeku. Nakon toga, Djed Mraz putuje prema SOS Dječjem selu Lekenik (9.12.) nakon čega slijede Varaždin (12.12.), Karlovac (13.12), Pula (14.12.), Pazin (15.12.), Rijeka (16.12.), Split (20.12.), Zadar (21.12.) te dolazak u Zagreb 22. prosinca.


Pročitaj više: Počeo Advent u Zagrebu 2023. Kamo prvo poći?


Ovih blagdana saonice Djeda Mraza bit će kamion F-MAX marke Ford Trucks koji će na Kässbohrer prikolici vući putujuću pozornicu duljine gotovo 14 metara. Društveno odgovoran projekt Kamion Djeda Mraza podržali su KRAŠ kao glavni partner te PIK Vrbovec plus, OTP banka, OTP leasing i Generali osiguranje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -