Ovoga tjedna pronađite avanturista u sebi uz druženje s poznatim hrvatskim sportašima

Proljeće je službeno započelo, što znači ljepše vrijeme, boravak na otvorenom i svima omiljena putovanja! U četvrtak 4. travnja 2019., uspješni hrvatski sportaši i ambasadori brenda Adria otkrit će vam zašto u ovom brendu istovremeno pronalaze osjećaj slobode i doma. Od četvrtka do nedjelje 7.4.2019. od 09:00 do 18:00 sati posjetite Dane otvorenih vrata i ostvarite popuste prije ljetne sezone u  Bauer Caravan Centru, Samoborska 145H, Zagreb-Jankomir.

Druženje uz inspirativne priče

Adria vanovi, kamperi i prikolice odličan su izbor za sve koji žele kombinirati slobodu kretanja i onaj luksuzan osjećaj da su svugdje kao kod kuće. Upravo tako osjećaju se sedmerostruka Ironman natjecateljica Đurđica Orepić i Olimpijci braća Valent i Martin Sinković, koji će prilikom Dana otvorenih vrata u Bauer Caravan Centru ispričati svoja iskustva.

Putovanje kamperom danas je jako popularno, kako u inozemstvu, tako sve više i u Hrvatskoj, a ovo je prava prilika da razgledate vozila i započnete maštanje o savršenom godišnjem odmoru! Posjetite Bauer Caravan Centar i prepustite se planiranju putovanja o kojem već dugo sanjate!

Sve Women in Adria članice ostvaruju 5% popusta na najam kampera ili 10% popusta kod kupnje proizvoda iz kamping programa.

 

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

održivo poslovanje poduzetnika

Hrvatske poduzetnike u održivom poslovanju koče financije. ‘Održivost nije trošak nego...

Glavni razlog zašto se više hrvatskih malih i srednjih poduzeća (MSP) nije okrenulo održivom razvoju je nedostatak javnih poticaja, održivih financija,...