Novi ritual kupovine uz omiljenu šalicu kave u BIPI!

Uživanje u toploj šalici kave za vrijeme kupovine od danas je moguće u poslovnicama BIPE, prvom lancu drogerija koji svojim kupcima nudi uslugu Franck snogoo kave za van. U deset odabranih BIPA poslovnica diljem Hrvatske možete uživati u kavi snogoo iz jedinstvenog samoposlužnog aparata koji će zadovoljiti sve ljubitelje ovog napitka. Time BIPA Hrvatska nastavlja s inovacijama kako bi svojim kupcima osigurala najbolju uslugu tijekom obavljanja kupovine.


Pročitajte više: Franck kava za van dostupna na više od 1000 lokacija diljem Hrvatske


Odsad kava za van u BIPI

Franck snogoo predstavlja novu eru samoposlužnih aparata jer pruža mogućnost plaćanja napitaka gotovinom, ali i bezgotovinsko plaćanje karticama za sve koji ne vole nositi kovanice i novčanice sa sobom. Vašu omiljenu šalicu kave možete platiti i putem aplikacije snogoo kojom se omogućava pogodnost skupljanja bodova za ostvarivanje besplatnih napitaka. Topli napitci posluženi su u ekološki prihvatljivim papirnatim čašama, a u ponudi se mogu pronaći Franck proizvodi bazirani na espresso kavi i instant cappuccino raznih okusa. BIPA će svojim kupcima od 22. ožujka osigurati i happy hour za vrijeme kojeg će svim posjetiteljima ponuditi besplatnu Franck snogoo kavu za van.

kava za van
Kava za van

“Briga za kupce nam je na prvom mjestu i želja nam je osigurati im što ugodniji osjećaj za vrijeme boravka u našim poslovnicama. Prateći svjetske trendove, ova inovacija je još jedna u nizu koje smo iz tog razloga pokrenuli, kao prvi lanac drogerija u Hrvatskoj koji nudi ovakvu uslugu”, izjavila je Sanpatricija Vrsaljko, menadžer za trendove i inovacije u BIPI.


Pročitajte više: Otkrijte bogatstvo okusa prave turske kave


S mlijekom, produžena ili bez šećera, pronađite vrhunsku kavu po svom ukusu u najbližoj BIPI i bezbrižno uživajte u ostatku kupovine.

Popis BIPA poslovnica u kojima se nalaze Franck snogoo samouslužni aparati za kavu dostupan je ovdje.

Foto: BIPA

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ljetni recepti

Brzi, a hranjivi: 4 jednostavna ljetna recepta za vruće dane

Kuhanje ljeti bitno je drugačije od kuhanja tijekom ostatka godine. Ne želimo paliti pećnicu ako nije potrebno, a i općenito nam...
- Advertisment -