UGP organizira konferenciju Beauty&Business na Zagrebačkom velesajmu!

Udruga Glas poduzetnika ove godine organizira Beauty&Business konferenciju koja će se održati u subotu, 5. ožujka od 11 do 16 sati u sklopu Beauty&Hair Expo 2022 sajma u prostoru Kongresne dvorane na Zagrebačkom velesajmu. Naglasak konferencije bit će na izvrsnosti kvalitete pruženih usluga te načinima na koje dobro i profesionalno voditi posao u beauty industriji.

Konferencija koja se ne propušta

Na konferenciji ćete imati priliku kroz predavanja i panel saznati novitete i trendove u beauty industriji. Imat ćete priliku naučiti o tome kako upravljati svojim novcem te kako izgraditi kvalitetne odnose s klijentima ili ih poboljšati. Također, bit će predstavljen certifikat Izvrsnosti usluge UGP-a koji će omogućiti da se siguran i zadovoljavajuć brand dodatno istakne na tržištu i unaprijedi svoje poslovanje. Na certifikatu je Odbor za beauty industriju udruge Glas poduzetnika radio godinu dana kako bi se poboljšala beauty branša. “Naši stručnjaci iz beauty branše razvili su ovaj certifikat kojim želimo pomoći najboljima da se istaknu i na taj način podignuti kvalitetu usluge u cijeloj industriji,” izjavila je Ivana Matić, članica Upravnog odbora udruge Glas poduzetnika.

Osim toga, govorit će se o vođenju društvenih mreža, web stranice i marketingu u beauty industriji, komentirat će se rad na crno i rad poduzeća te važnosti zaštite na radu. Također, imat ćete priliku saznati što je to maderoterapija, footlogix te koja je razlika između klasičnih i aparaturnih tretmana.


Pročitajte više: Ovogodišnji Beauty&Hair Expo održat će se uživo i virtualno!


Najljepši sajam u Zagrebu

Konferencija Beauty&Business uvest će vas u beauty svijet kakav još niste vidjeli. Ovo je idealna prilika da naučite nove i korisne informacije iz beauty branše. Više o konferenciji možete pronaći na web stranici UGP-a i njihovim društvenim mrežama.

Najljepši sajam Zagrebačkog velesajma BEAUTY&HAIR EXPO, održat će se od 4. do 6. ožujka. Sajmovi su izuzetno važni za uspješno poslovanje i kao takvi nude nebrojene mogućnosti za razvoj i rast. BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB je platforma za dijeljenje znanja i istraživanje novog s posebnom energijom i pričom koja traje dugi niz godina.

Foto: Canva/PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

p&g mamforce

Direktorica P&G: ‘Potencijal treba njegovati, a dobar kadar zadržati’

Svako radno okruženje ima svoje specifičnosti i svoje izazove. Male tvrtke, žensko poduzetništvo, velike kompanije, multinacionalne korporacije. Što je teže i...
- Advertisment -