Ekscentrični ukrasi ili klasične kuglice za bor?

Činjenica je da mnogi već imaju spremne kutije u kojima se nalaze maštoviti ukrasi za bor, kao i različite kuglice i božićni ukrasi. Činjenica je također i da mnogi žele nešto novo. Zato trgovine svake godine već od studenog u svojoj ponudi imaju prekrasne kuglice za bor i druge ukrase za vaše drvce.

Pročešljale smo ovogodišnju ponudu i, možemo vam reći, našlo se vrlo zanimljivih stvarčica.

Koja vam je najdraža boja?

Božićne kuglice tradicionalno su staklene, no plastika je već dugo popularna zato što se neće razbiti. Posebno je to važno obiteljima s malom djecom i ljubimcima.

kuglice za bor
Home Deco

U moru prekrasnih boja teško se odlučiti za jednu, pa zašto ne biste imali šareno drvce? Pastelne boje istovremeno su vesele i diskretne, a bor će uz njih izgledati tako nježno.

kuglice za bor
Sinsay

Tamne plave, gotovo crne kuglice za bor fantastično će izgledati na bijelom drvcu, a upravo su ovakve kuglice pravi ovogodišnji hit. Tamne boje općenito daju dašak elegancije svakoj prilici. Zašto ta prilika ne bi bila Božić?

kuglice za bor
Jysk

Ako pak preferirate zeleno drvce, za vas su svjetlije, čak bijele kuglice za bor. Klasična boja i prigodni motivi dodatno su obogaćeni LED svjetlom u samim kuglicama. Uz njih vam neće biti potrebne posebne lampice.


Pročitajte više: Donosimo 8 ideja za drugačija božićna drvca koja možete napraviti sami


Staklene kuglice za bor uvijek su dobar izbor

Ako vam je dosadila plastika, a ne bojite se manje spretnih ukućana, bacite oko na izbor prekrasnih staklenih kuglica i unesite dašak tradicije u svoj dom.

kuglice za bor
Home Deco

Uz more prekrasnih uzoraka zaista je teško odabrati onaj savršen za baš vaše drvce, nije li? Od zaigranih do elegantnih, svačiji su božićni ukrasi drugačiji.

kuglice za bor
Home Deco

Teksturirane kuglice mnogima su jako drage, a posebno djeci koja ih vole proučavati. Ako im dajete staklene kuglice za bor u ruke, budite uz njih i pazite.

ukrasi za bor
Home Deco

Ako svoje drvce želite ukrasiti nečim manje tradicionalnim, što kažete na ovo srčeko? Karirani uzorci pravi su hit ove zime, a ovaj jednostavan, no upečatljiv ukras sigurno će donijeti dašak nečeg novom vašem drvcu.


Pročitajte više: Božićne dekoracije poslovnih prostora koje su ovogodišnji hit!


Zanimljivi, nesvakidašnji ukrasi

Općenito, uz kuglice ili bez njih, nestandardni ukrasi za bor učinit će vaše blagdane zanimljivijima.

ukrasi za bor
Sinsay

Karirane zvjezdice ne samo što će odlično izgledati na boru, već će probuditi zaigranost u svakome tko ugleda ove mekane ukrase.

ukrasi za bor
Ikea

Dašak elegancije na vaš će bor donijeti duguljasti, prozirni ukrasi koji predivno imitiraju sige. Ima li što bolje za unošenje zimskog osjećaja u vaš dom?

ukrasi za bor
Jysk

Konačno, svoje najmlađe ne zaboravite uveseliti preslatkim ukrasima za bor koji će Božić približiti baš njima. Djeca vole boje – sigurno će ih oduševiti šareni muffin na boru.

Foto: Canva / Sinsay / Home Deco / Jysk / Ikea

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -