Dodjela Nagrada najboljim poduzetnicama uvijek je i modni event, a naše gošće ponovno su pokazale odličan modni stil!

Održana je šesta dodjela Nagrada najboljim poduzetnicama, a osim što su svi posjetitelji otišli s eventa s dozom nove motivacije, otišli su i dozom modne inspiracije. Naime, naše dobitnice, ali i posjetiteljice još jednom su pokazale da imaju i jedinstven modni stil.


Pročitajte više: Ovogodišnje najbolje hrvatske poduzetnice su Dorotea Effenberger, Kristina Ukalović i Danira Glavinić


Kakav modni stil njeguju žene u biznisu?

Hlače visokog struka

Zadnjih godina ovaj odjevni komad nosi svaka žena koji njeguje poslovni stil. U hlačama visokog struka uvijek ćete izgledati elegantno. Možete ih nositi u ured i kombinirati ih s jednostavnim košuljama i efektnim remenom ili na ležerno popodnevno druženje uz tenisice i običnu majicu kratkih rukava. Perspektivna poduzetnica godine Danira Glavinić odabrala ih je u pink varijanti te tako kreirala statement komad koji je upotpunila bijelim sakoom.

modni stil
Modni stil

Suknja od tila

Tko kaže da poslovni stil mora biti dosadan? Zašto biste nosili samo odijela i košulje? Tome se suprotstavila i naša finalistica Danijela Glavosek Kovačić koja je za ovu prigodu odlučila obući bež suknju od tila koju je iskombinirala sa crni sakoom i štiklama. U takvoj kombinaciji nije mogla proći nezapaženo. Suknja od tila, osim što je odličan modni komad, daje mladenački izgled onome tko ju nosi. Slobodno ju dodajte u svoj ormar.

modni stil
Modni stil

Pročitajte više: Modna savjetnica nam otkriva 10 ključnih odjevnih komada za jesen!


Crna boja kao vječni klasik

Postoji li boja koja više predstavlja poslovni stil od crne? Naravno da nema, a baš zbog toga ne smijete je se odreći. Gošća na dodjeli odlučila je ovu prigodu iskoristiti u obuči se od glave do pete u crno, uključujući i zaštitnu masku za lice. I moramo vam reći da to na njoj izgleda fenomenalno. Crno odijelo upotpunjeno je remenom preko struka i vrećastom torbom. U ovakvim jednobojnim kombinacijama ne morate se brinuti nosite li previše boja, a crna je uvijek pun pogodak.

modni stil
Modni stil

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -