Novozelandskoj ministrici sin ‘uletio u kadar’, utrčao u sobu tijekom videopoziva mašući mrkvom


Video na kojem ministrica održava live intervju iz topline svoga doma, a onda u sobu ulazi dječak mašući mrkvom, vrlo je brzo postao viralan. Prenijeli su ga mnogi veći i manji svjetski mediji, a mogao bi završiti i u kompilaciji najsmješnijih javljanja uživo ikad. Jednostavno je urnebesan.


„Taj trenutak kada dajete UŽIVO intervju putem Zooma, a vaš sin ulazi u sobu vičući i držeći deformiranu mrkvu u obliku muškog dijela tijela. Da, skoro smo se hrvali oko mrkve na kameri, i da, sad se smijem tome, ali tada nisam!“ objavila je jučer ministrica na svojem Twitteru.


Pročitajte više: Djeca upala u kadar ocu koji se iz svog doma javio u BBC-evu emisiju


Tko je ona?

Carmel Sepuloni novozelandska je ministrica za društveni razvoj i zapošljavanje, za nadoknadu nezgoda, pitanja invalidnosti i za umjetnost, kulturu i baštinu. Rođena je u Waitari, a od 1996. godine živi u Aucklandu, gdje se preselila da bi studirala. Završila je preddiplomski Učiteljski studij. Pripadnica je Laburističke stranke, a na političkoj se sceni nalazi od 2008. godine.

Foto: Twitter


Ministrica je koja se bavi uglavnom socijalnim radom, unaprjeđenjem školstva i obiteljskog života. Posebno je posvećena poboljšanju životnih uvjeta društveno ugroženim skupinama, kao što su Māori, osobe s invaliditetom i samohrani roditelji.
Udana je i ima dva sina, jedan od kojih je postao viralna senzacija svojim simpatičnim upadom.

Foto: Wikipedia

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -