Novi ljetni trend: Odijelo s bermudama!

Odijelo obično podrazumijeva sako i duge hlače, no u modnom svijetu, osobito ljeti može i drugačije. Donosimo nekoliko prijedloga kako izvanredno kombinirati sako i bermude, i to vrijedi za oba spola. I naravno, možete nositi i u poslovnom prilikama, kao i u onim svečanim.

Povezano:

Kako nositi odijelo s bermudama?

Bermude u poslovnoj kombinaciji? Zašto ne? Za osobe koje rade u kreativnijem okruženju kombinacija bermuda i sakoa odličan je i poželjan modni izbor. Uz dobre modne dodatke i trendy obuću slažu se praktične i ugodne ljetne odjevne kombinacije.

odijelo s bermudama
Odijelo s bermudama

Ovaj odabir odjevnih predmeta omogućava slojevito odijevanje koje je poželjno u danima kad je u podne vruće, a ujutro i navečer prohladno. Isto tako, kroz dan možete imati formalnije i manje obavezne prigode pa možete vrlo uspješno transformirati svoju odjevnu kombinaciju.

Od kojih materijala je izrađeno?

Tkanine prirodnog porijekla i sezonske boje ugodne su za oko i za tijelo. Tipične ljetne tkanine kao što su pamuk i lan daju vašem tijelu da „diše“, a njihova namreškana struktura i ležerna pogužvanost djeluju vrlo zanimljivo i privlačno. No, tu su i vrhunske tkanine od „hladne“ vune koja dozvoljava cirkulaciju zraka kroz odjeću. „Ženske“ i „muške“ boje su prošlost, vrijeme je odabira osobnog stila i prihvaćanja novih modnih prijedloga. U moru istih, važno je odabrati znak razlikovanja – vaš neka ovog ljeta bude odijelo s bermudama!

Ove smjele kombinacije potražite na prodajnim mjestima Varteksa i u webshopu Varteks. Women in Adria članice ostvaruju pogodnosti od 20% na prodajnim mjestima uz predočenje članske iskaznice, a za web promo kod obratite se na [email protected].

Foto: Varteks

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za žene u bankarstvu 2023

Kako je digitalizacija otvorila nova vrata ženama doznale smo na Konferenciji...

Iako žene čine većinu zaposlenih u bankarstvu, manjina ih je na visokim pozicijama. Proizvodi i usluge banaka rijetko su im prilagođeni,...
- Advertisment -