Luksuzne vile u dalmatinskom zaleđu pružaju jedinstveni odmor koji nećete zaboraviti

Fokus stranih gostiju usmjeren je sve više na povratak prirodi, izvornost i autentičnost (od zdrave hrane do domaćih običaja), s toga je odmor u dalmatinskom zaleđu idelan za sve koji traže mir i luksuz.

Posljednjih godina događa se porast investicija u zaleđu Šibensko-kninske županije te procvat luksuznog smještaja u ruralnom ambijentu dalmatinskog zaleđa. Kuće za odmor nude sjajne mogućnosti za aktivan odmor – blizina 2 nacionalna park. Zaleđe svim gostima pruža mir, privatnost i potpuno uživanje daleko od gradskih gužvi.

Odmor koji se ne zaboravlja

Vile Ivanovi i Josipovi dvori nalaze se u blizini Np Krka. Vila je dvojni objekt, a ujedno i rodna kuća poznatog hrvatskog putopisca i književnika Nikole Pulića, stara preko 120 godina, a u potpunosti je renovirana čineći dvije zasebne cjeline: Vilu Ivanovi i Josipovi Dvori.

Vile su spoj luksuznog i tradicionalnog. Opremljene su luksuznim sofama i stolcima (Ditre Italia, Cattelan, Calligaris, Midj) dok je drveni namještaj ručno izrađen od drveta Iroko. Opremljene su prostorom za opuštanje, saunom, bazenom, privatnim kupaonicama, dok u dvorištu imaju potpuno opremljene vanjske kuhinje.

odmor u dalmatinskom zaleđu

Ispred vila nalazi se 500 m2 voćnjaka s autohtonim sortama voćaka tako da gosti mogu ubrati žižulu, šipak, smokvu i badem direktno sa stabla… Iako je kuća dvojna, odvojene jedinice omogućavaju gostima mir i privatnost. Gostima je u neposrednoj blizini grad Skradin, romantičan mediteranski grad, mjesto gdje rijeka Krka ljubi more.

odmor u dalmatinskom zaleđu

Vila Waterfalls prikazuje autentičnost Dalmacije

odmor u dalmatinskom zaleđu

Vila Waterfalls nalazi se u neposrednoj blizini Roškog slapa u Nacionalnom parku Krka. Potpuno renovirana nudi spoj modernog, luksuznog i tradicionalnog. Obiluje dalmatinskim šarmom, a zadovoljit će i najzahtjevnijeg gosta. Autentičnim detaljima vraća u prošlost kako bi nam približila život dalmatinskog težaka. Iako suvremeno opremljena, prikazuje autentičnost Dalmacije.

odmor u dalmatinskom zaleđu

Gostima su na raspolaganju sobe s privatnim kupaonicama, kuhinja i dnevna soba. Vanjski dio uključuje mjesto za relaksaciju u kojem gosti mogu uživati u miru i privatnosti daleko od gradskih gužvi. Velika pažnja posvećena je najmlađim gostima pa u dvorištu vile imaju pregršt prostora za zabavu. Ukoliko gosti žele aktivan odmor, vožnju biciklom za istraživanje okolice, pješačenje, mini teretanu– villa Waterfalls zadovoljit će sve njihove potrebe.

odmor u dalmatinskom zaleđu

Ukoliko žele savjetovanje i analizu turističke destinacije i tržišta, W&A članice imaju pravo na 2 sata besplatnog savjetovanja.

Foto: MyLuxoria.com

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više