Tražite originalnu ideju za izlazak ovaj petak? Predlažemo Open Air Cinema i degustaciju vina u prirodi iznad Jastrebarskog

Što može biti ljepše od osamljenog kutka vinarije Korak u kojem možete uživati u projekciji filma Murina i u ukusnom izboru kreativnih i tradicionalnih zalogaja uz bocu vašeg omiljenog vina? Grad Jastrebarsko organizator je ovog fantastičng događaja, a mi objavu prenosimo u cjelosti.

Open Air Cinema na obiteljskom imanju Korak

Nakon projekcije filma My Octopus Teacher na Poljanicama na rubnom području gradova Jastrebarskog i Samobora, Open Air Cinema seli se na obronke Plešivice na predivno, vinogradima okruženo, obiteljsko imanje Korak i poziva vas na open air projekciju višestruko nagrađivanog filma Murina redateljice Antonete Alamat Kusijanović.

Drugo kino na otvorenom održat će se u vinariji Korak pod vedrim nebom uz ukras vinograda, 24. rujna s početkom projekcije filma Murina u 19 sati. Osim same projekcije, bit će postavljena mini izložba na temu filmske glazbe iz filma The Reader, autorice izložbe Žane Bajić. Cjelokupni doživljaj projekcije filma upotpunit će eno-gastro doživljaj s potpisom vinarije Korak u obliku piknik košarice. 


Pročitajte više: Kako uštedjeti na godišnjem odmoru?


Osim kina, degustacija domaćih proizvoda!

Ulaznice se mogu kupiti i rezervirati od ponedjeljka, 20. rujna preko službene internetske stranice  www.korakwinery.com  –Kino kod Koraka. U cijenu ulaznice uključena je ulaznica za projekciju filma, piknik košara koja sadrži vina i domaće zalogaje iz kreacije imanja Korak s potpisom chefa Bernarda Koraka. Cijena ulaznice iznosi 280 kuna po osobi, a broj ulaznica je ograničen.

Projekt Europske udruge filmskih festivala donosi nove sadržaje u ruralna područja Parka prirode Žumberak – Samoborsko gorje s ciljem povećanja kvalitete života lokalnog stanovništva, stvaranja dodatne turističke ponude u segmentu kulture i umjetnosti  i općenito stvaranja pozitivne percepcije javnosti o životu u ruralnim sredinama. Projekt se održava uz podršku Grada Jastrebarskog, turističkih zajednica grada Jastrebarskog i Samobora te Zagrebačke županije.

U slučaju lošeg vremena organizator EFFA zadržava pravo otkazivanja manifestacije te će ponuditi novi termin održavanja projekcije filma Murina. Svi koji su platili ulaznicu imaju pravo tražiti povrat sredstava od vinarije Korak ili iskoristiti sredstava u vinariji Korak, odnosno iskoristiti ulaznicu za novi predviđeni termini održavanja projekcije.

Foto: Unsplash/Alexandra Dementyeva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

sport i menstruacija

Sport i menstruacija: poznavanje menstrualnog ciklusa ih može savršeno ujediniti

Bilo da ste profesionalna ili rekreativna sportašica, poznavanje načina na koji vaš ciklus utječe na trening ključno je za postizanje vašeg...
- Advertisment -