‘Može pomoć oko odabira poklona?’ Naravno da može!

S obzirom na to da žena drži tri i pol figurativne noge stola svoga kućanstva, tako nas je dopala i kupovina Božićnih poklona. Nije dovoljno urediti i okititi kuću, ispeći gomilu kolača (koja se obično počne smanjivati još i prije Božića, pa treba hitno dodati još) i dio odnijeti na posao, kupiti sve za one dane kad se ne radi ili znamo da se nikome neće dati ići u trgovinu, pripremiti  blagdanski ručak ili dva, tri…

Može mala pomoć?

Na kraju smo od svega toliko umorne, da se jedva natjeramo, i to obično na Badnjak navečer, zamotati poklone. Koliko god uživamo u ovom dobu godine, mnogima je od nas iz godine u godinu sve stresnije.

Ali, za što od svega toga možemo zadužiti nekoga drugoga?

Dobro, servis za čišćenje može srediti kuću, vi ćete samo malo popraviti ovo što baš nisu uspjeli kako ste zamislili. Dio kolača se isto može naručiti, ali što kad šestogodišnjak pita „Mama, a di su tvoje kiflice?“  Znači, ipak nešto radite najbolje.

Ručak? Sretne su one kojima prolazi catering za obiteljske blagdane, bez obiteljskog gunđanja. Okititi kuću ili jelku? To same najbolje i najljepše radite.


Pročitajte više: Kad svijet postane siv, a odjeća se učini dosadnom, inspiraciju potražite kod modnih savjetnica


A onda još nestane inspiracije za poklone!

Na kraju ostaje najzamorniji i najstresniji dio. Dakako, uvijek postoje članovi obitelji i prijatelji za koje točno znate što im želite pokloniti. I tu su pokloni često spremni i prije vremena. Ali, postoji i onaj dio s kojim pojma nemate što činiti.

Svarun World je tu da vam olakša upravo takve trenutke. Da smanjimo stres oko biranja i traženja poklona i oko svih dilema i nedoumica koje vam to izaziva.

Savjetovanje oko najboljeg izbora je udaljeno tek jednu e-mail poruku ili telefonski poziv. A pronalaženje dara, za vas više neće biti bitno, jer kad jednom dogovorimo najbolji izbor, dalje je na nama da ostvarimo vaše želje.

Počastite se uslugom personalizirane kupovine i olakšajte si najljepše blagdane u godini tako da savjetovanje i pronalaženje poklona prepustite nama.

Autrica: Anera Banovec, mag. ing. techn. text, Svarun World

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

FABUspot zagreb

Jeste već primijetile novo cool mjesto u Ilici? Evo o čemu...

Regionalno poznati beauty multibrend FABUspot svečano je otvorio jedinstvenu parfumeriju i studio u centru Zagreba. Na čak 400 kvadrata i dvije...
- Advertisment -