Citroën u ožujku pripremio odličnu ponudu za C5 Aircross i ë-C4

Citroën je pripremio atraktivne ponude za SUV komforne klase, Citroën C5 Aircross i 100 % električni ë-C4 u ožujku 2022. Ponuda uključuje četiri zimska kotača i pet godina jamstva!

Perjanica marke Citroën

SUV Citroën C5 Aircross, perjanica marke Citroën, najsvestraniji je i najudobniji SUV u svom segmentu. Opremljen je ovjesom i sjedalima Advanced Comfort® te nudi iskustvo tipično za Citroën. Ima jedinstvenu modularnost s tri individualna, klizna i preklopiva sjedala te prtljažnikom Best in Class.

citroen ožujak 20221

 Ovaj svestran i atraktivan automobil dostupan je uz uštedu do 35.000 kn, četiri zimska kotača i pet godina jamstva.


Pročitajte više: Novi Citroën C4 100 % električni ë-C4 predstavljaju pravu prekretnicu


Sto posto električan

Citroën ë-C4, 100 % električan, elegantan je i dinamičan automobil snažne osobnosti koji naglašava svoje ë-Comfort kvalitete: tišinu rada, fluidnost i užitak u vožnji.

citroen ožujak 20222

U ponudi je s eko bonusom od 20.000 kn i četiri zimska kotača. Sve fizičke osobe na poklon dobivaju kućni punjač wallbox, a dodatna pogodnost za kupce je pet godina jamstva i servisiranja.


Pročitajte više: Zašto naše inspirativne poduzetnice obožavaju Citroën gospodarska vozila?


Gratis članstvo u klubu vjernosti

Sve fizičke i pravne osobe na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -