Novi Citroën C4 i 100% električni ë-C4 predstavljaju pravu prekretnicu!

Novi Citroën C4 i 100% električni ë-C4 predstavljaju pravu prekretnicu i donose novi izgled budućih Citroën vozila. Citroën se vratio u C-segment s jedinstvenom ponudom i odgovara na sva očekivanja kupaca C – segmenta bilo da se radi o obiteljima ili profesionalnom korištenju. Kao pravi Citroën, on donosi odvažnost, udobnost i humanost. On je najbolje od Citroëna zahvaljujući povišenoj silueti i odvažnom dizajnu što ga čini prepoznatljivim na prvi pogled. Pruža vrhunsku razinu udobnosti i tehnologije jednostavne za korištenje. 

Ova kompaktna limuzina ispunjava očekivanja segmenta i naglašava identitet marke Citroën sa: 

  • Snagom koncepta: utjelovljuje snažni iskorak u dizajnu Citroën silueta, donosi povišeni položaj na kotačima velikih dimenzija, aerodinamičnu i energičnu siluetu koja uključuje kodove SUV vozila, naglašen dizajn s grafičkim elementima nudeći brojne mogućnosti personalizacije, njih čak 31. 
Novi Citroën C4 i 100% električni ë-C4
Novi Citroën C4 i 100% električni ë-C4

Pročitajte više: Novi Citroen C4 je SUV automobil kojeg morate imati!


  • Udobnosti u unutrašnjosti: sve prednosti programa Citroën Advanced Comfort® za povećanu udobnost za sve s progresivnim hidrauličnim graničnicima, sjedalima Advanced Comfort ili  Smart Pad Support Citroën kao svjetskom premijerom. Iskustvo udobnosti osnaženo je s 20 tehnologija za pomoć u vožnji koje uključuju Highway Driver Assist, drugu razinu polu-autonomne vožnje kao i 6 tehnologija za povezivost. Te kvalitete su dodatno naglašene na novom, 100% ëlektričnom ë-C4 koji nudi iskustvo ë-Comfort ( tišina rada, fluidnost, užitak u vožnji). 
Novi Citroën C4 i 100% električni ë-C4
  • Izborom pogonske energije: Citroën s novim C4 i 100% električnim ë-C4 nastavlja svoju električnu ofenzivu i ispisuje novo poglavlje u svojoj povijesti na području kompaktnih limuzina. Novi Citroën C4 i 100% električni ë-C4, to je isti moderan i tehnološki automobil dostupan s tri različite pogonske energije: 100% električni, benzinski ili dizelski kako bi omogućio kupcima izbor učinkovitih motora koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Novi 100 % električni ë-C4 novi je korak u strategiji elektrifikacije marke Citroën, nakon modela SUV-a C5 Aircross Hybrid, ë-Jumpy i ë-SpaceTourer Business. 

Pročitajte više: Zašto naše inspirativne poduzetnice obožavaju Citroen gospodarska vozila?


  • U ponudi je s četiri razine opremljenosti: Live, Feel, Feel Pack i Shine. Kupci imaju slobodu izbora između 100 % električnog motora, 3 benzinska motora (PureTech 100 S&S, PureTech 130 S&S i PureTech 155 S&S ) te 2 dizelska motora (BlueHDi 110 S&S i BlueHDi 130 S&S). 
Novi Citroën C4 i 100% električni ë-C4
  • U ponudi je s 5 godina jamstva i servisiranja te s besplatnom registracijom. Prilikom kupnje uz Citroën Financiranje, automobil je dostupan za fizičke osobe, male tvrtke i obrte s 0 % kamata uz financijski leasing dok je prilikom financiranja na kredit u ponudi uz 3 % kamate.  

FOTO: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pita s trešnjama

Pita s trešnjama: neodoljiv desert idealan za ljetne dane

Sezona je trešanja, a ovo omiljeno ljetno voće daje poseban štih i okus svakom desertu. Nećemo vas ostaviti bez ukusnog recepta...
- Advertisment -