Robotizacija, automatizacija i doprinos lokalnom gospodarstvu – Otvoren novi poslovni objekt b. t. c. Nedelišće

Pokrenut kao obiteljski obrt Tomašić davne1981., ovog je mjeseca tvrtka svečano otvorila svoj novi poslovni objekt. Projekt vrijedan 17,5 milijuna kuna zaokružio je uspješnu poslovnu priču iz Nedelišća.

Obiteljski obrt prerastao u kompaniju od 70 ljudi

Danas naziva b. t. c. Nedelišće, tvrtka se bavi proizvodnjom i integracijom softvera za upravljanje gotovinom za financijske institucije, kao i proizvodnjom pametnih sefova i modela za nadzor i upravljanje ispisnim uređajima. Pod vodstvom Ljubomira Tomašića, supruge Karmen i sina Petra nalazi se sedamdesetak zaposlenika, a velika pomoć i podrška u poslovanju je i kćerka Ana.

poslovni objekt b. t. c. Nedelišće1

Pod sadašnjim imenom djeluju od 1993. godine i otada su prerasli u jednu od vodećih kompanija na području digitalizacije, automatizacije i optimizacije poslovanja. Za svoja postignuća osvajali su i prestižne nagrade poputZlatne kune i Gospodarstvenika godine.


Pročitajte više: Obiteljska tvrtka Karmen Tomašić vodeća je hrvatska tvrtka u području poslovnih rješenja za obradu gotovine


Počeli skromno, a sad vode međimursko gospodarstvo

Na otvorenju novog poslovnog objekta u Nedelišću prisjetili su se početaka i zahvalili svojim djelatnicima, suradnicima i partnerima iz Međimurja, Varaždina i inozemstva koji su se uz brojne goste odazvali svečanosti. Krenuli su prije 33 godine, doslovno od nule, radeći iz podruma i garaže roditeljskog doma, bez radnog vremena i slobodnih vikenda. Primarno su se bavili izradom metalnih i plastičnih dijelova. Tomašići vole isticati kako su krenuli praktički od olovke, jer je mehanizam tehničke olovke bio jedan od prvih proizvoda s kojim ih je tržište široko prihvatilo. Stoga, njihov je novi poslovni centar prava kruna dugogodišnjeg uspješnog poslovanja.

Uzvanicima su se obratili predsjednik HGK Županijske komore Čakovec Mladen Križaić te načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak govoreći o doprinosu b.t.c.-a ukupnim rezultatima poslovanja međimurskog gospodarstva, kao i njegovom značaju za otvaranje kvalitetnih i dobro plaćenih radnih mjesta na području općine, prenosi medjimurski.hr.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...
- Advertisment -