Ove dvije predavačice naučit će vas kako pretvoriti dom u wellness oazu

Ovaj vikend u sunčanoj Opatiji održat će se drugi Health & Wellness day. Dok traju posljednje pripreme, vrijeme je da upoznate predavačice koje će svojim znanjem upotpuniti događaj, istovremeno učeći sudionice kako ukloniti stres i anksioznost, stvarajući oazu mira od svojeg radnog i osobnog prostora. To su Maja Kauzlarić i Iva Tominović Matas.

Zdravlje i dobro

U beskrajnim radnim danima poduzetnica i menadžerica nema mjesta odmoru. Ako ste uz to i majka, tek što ste stigli kući, kreće „druga smjena“. Balansiranje svih obaveza moguće je do određene točke, jer onda dolazi do kroničnog stresa, pa čak i burnouta. Baš je zato krucijalno posvetiti vrijeme sebi i „punjenju baterija“. Znajući i predobro kakav je to osjećaj, Women in Adria organizirao je drugi po redu događaj koji slavi zdravlje i wellness. Pobrinite se za sebe, opustite se i nakon edukativnih predavanja provedite ostatak subote u spa zoni hotela.


Pročitajte više: Sudionice Health&Wellness Daya u Opatiji imaju ekskluzivnu ponudu luksuznih kozmetičkih brandova


Wellness oaza na poslu i kod kuće

Po struci medicinsko labaratorijski ing., Maja Kauzlarić svoju je bogatu karijeru počela graditi 2011. kad je otvorila svoju firmu za organizaciju, projektiranje i uređenje. Tijekom godina pohađala je mnogobrojne edukacije na razini osobnog rasta i razvoja te poslovnih vještina. Usavršila se u organizaciji i uređenju raznih događaja. Sa sudionicama će podijeliti savjete za stvaranje wellness oaze u svojem svijetu, na poslu i kod kuće.


Pročitajte više: Drugi Health&Wellness Day u Ambasadoru odmora: spa, bazen i sauna u srcu Opatije


Emotivna sloboda

Iva Tominović Matas vlasnica je Green Hypnotica, tvrtke specijalizirane za krajobrazni i vrtni dizajn. Praktičarka je Tehnike emotivne slobode (EFT) i Reprogramiranja matrice korištenjem te tehnike. Kao baza EFT-a je tapkanje po meridijanima, terapija kojom se postižu zavidni rezultati na fizičkoj i emocionalnoj razini. Reprogramiranje je matrice nova tehnika osobnog razvoja. Omogućava pristup bolnim sjećanjima koja vežu uz prošlost i njihovu preobrazbu.

Možete li zamisliti bolji vikend? U paketu Health & Wellness Daya su sudjelovanje na predavanjima, osvježenje i snack tijekom predavanja te wellness opuštanje nakon predavanja. Pogodnoti ovog trosatnog uživanja uključuju unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, finsku saunu, tursku kupelj i mnoge druge pogodnosti.

Prijavite se!

Foto: Canva/privatni arhiv

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -