Selekcija.hr- testiranje kandidata za posao

Tvrtka Selekcija d.o.o. nastala je 2016. godine iz ideje da se izbjegne tromo i zastarjelo papir-olovka testiranje i automatizira procjena kandidata.


U platformi Selekcija.hr  to ujedno znači i:

  • brže i jeftinije testiranje
  • veću sigurnost procjene (bez grešaka izazvanih ljudskim faktorom)
  • jednostavniju i ugodniju prijavu na testiranje, bolji UX

Pandemija je „pogurala” digitalizaciju u svim segmentima poslovanja. Rad na automatizaciji procesa naglo je ubrzan, a sustav je postajao sve efikasniji.

U tom su periodu brojne tvrtke postale naši klijenti. Sada više niti ne razmišljaju o povratku na staro  jer ne mogu zamisliti procjenu kandidata i zaposlenika bez softvera Selekcija.hr/ Recruiter.hr.

Poslovanje smo proširili na skoro sve susjedne zemlje. Platforma se koristi u Španjolskoj, Čileu, Meksiku, a planirano je i njeno korištenje u Egiptu i Saudijskoj Arabiji.

Cilj je učiniti upravljanje ljudskim resursima jednostavnijim: Želimo pomoći svima u HR-u da se fokusiraju na ljude –  olakšavamo procjenu kandidata/zaposlenika, administrativne i repetitivne zadatke.

Psihološkim testovima za posao (ne kliničkim!) procjenjujemo koliko je netko savjestan u poslu, dinamičan, proaktivan, temeljit, otporan na stres ili sklon timskom radu.

Upravo zbog toga radimo i na razvoju inovativnih psiholoških testova koji kvalitetom neće zaostajati za postojećim.

Možda smo prvi u svijetu, zajedno s Odsjekom za psihologiju (FFZG) izdali upitnik ličnosti koji se temelji isključivo na procjeni fotografija, tzv. Photo5 test.

Sigurno smo prvi u regiji izdali Adaptivni test kognitivnih sposobnosti koji brže i preciznije procjenjuje kognitivne sposobnosti kandidata za posao. On se temelji na tzv. Item response theory i algoritmu, koji se prilagođava svakom kandidatu, odabirući za njega novi zadatak, ovisno o tome kako je riješio prethodni.

Naš rad je prepoznala i Hrvatska psihološka komora te smo 2018. postali ovlašteni izdavač testova. Dodatnu potvrdu da idemo u dobrom smjeru dobili smo i posebnom nagradom „Budi uzor 2020” na međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova.

Možda su svi benefiti korištenja Selekcija.hr sustava najbolje opisani su u sljedećoj usporedbi:

Zamislite da želite psihometrijsku procjenu 3500 zaposlenika.
Što vam je potrebno?

2013. godina: 25 psihologa i 5 mjeseci rada.

2022. godina: 1 psiholog, Selekcija.hr i 5 dana rada.

Za mikro i male poduzetnice iz Women in Adria mreže omogućili smo do 30% popusta na testiranje i interpretaciju rezultata, a za veće količine testiranja javite nam se putem linka.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

chat gpt i virtualni sastanci

Kako će umjetna inteligencija i Chat GPT zauvijek promijeniti online sastanke?

Tek što smo prihvatili da je budućnost sastanaka u online sastancima putem platformi kao što su Zoom i MS Teams, i...
- Advertisment -