Članice, pokažite kako vi brinete o održivosti i osvojite vrijedne nagrade

Drage članice, potraga za Herojima održivosti u punom je jeku. Ove godine SME EnterPRIZE nagradni natječaj za mala i srednja poduzeća nudi vam priliku da se istaknete svojim naporima u održivom poslovanju i osvojite vrijedne nagrade.

Pokažite kako se to radi na vlastitom primjeru

Ako ste malo ili srednje poduzeće koje se aktivno brine za zajednicu i zaštitu okoliša, a uz to ste i Women in Adria članica, ovo je ekskluzivna šansa da vaš trud i predanost budu prepoznati i nagrađeni. Sudjelovanjem u natječaju možete pokazati drugima kako se brinete za zaštitu okoliša i zajednicu. Također, možete inspirirati druge da slijede vaš primjer u stvaranju održivije i kvalitetnije budućnosti.

Prijave na natječaj traju do 31. srpnja 2024. godine i izvršavaju se putem namijenjenog obrasca na web stranici.


Pročitajte više: Hoće li održivost konačno dovesti žene u uprave?


Pronađite inspiraciju u prošlogodišnjem Heroju održivosti

U svijetu koji se suočava s izazovima očuvanja okoliša, socijalne isključenosti i ekonomske nejednakosti, ističe se Socijalna zadruga Humana Nova. Prošlogodišnji Heroj održivosti i pobjednik nagradnog natječaja SME EnterPRIZE više od desetljeća predstavlja stup održivosti na nacionalnoj i međunarodnoj sceni. Bave se trima ključnim temama: gospodarenjem tekstilnog otpada, mogućnostima zapošljavanja marginaliziranih skupina i odgovornim korištenjem dobiti.

Izradom visokokvalitetnih proizvoda od ekoloških i recikliranih tkanina, ne samo da nude ekološki prihvatljivije komade odjeće, već služe i kao veliki pokretači promjena u društvu, služeći kao primjer svima za bolju i održiviju budućnost.

Hvalevrijednu priču o poslovanju poduzeća Humana Nova pročitajte na linku u nastavku i prijavite se na ovogodišnje izdanje natječaja SME EnterPRIZE 2024.

Foto: Generali osiguranje d.d.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

lojalnost kupaca

Što je zajedničko Dioru i Krašu?

Dior prodaje statusne simbole, a Kraš prodaje emocije 'u celofanu'. Ipak, u zadnje vrijeme čini se kao da i jedni i...
- Advertisment -