Koliko je vaše poslovanje zdravo, a vaši zaposlenici zadovoljni?

Kvaliteta upravljanja poslovanjem neovisno o kojem sektoru se radi može itekako utjecati na ponašanje tvrtke ili organizacije u vremenima krize, ali i izvan tog vremena. Zbog toga se tvrtke koje imaju programe usmjerene na dobrobit samih zaposlenika dokazano mogu radovati dugoročnom uspjehu. Stres i posao ne moraju uvijek biti povezani!


Pročitajte više: Zašto ne smijete propustiti naš sljedeći antistres vikend retreat?


Uz jedinstvene korporativne fizio progame posao ne mora podrazumijevati stres

Najvažniji resursi svakog poduzeća su njezini djelatnici. Suvremena poduzeća znaju da poslovanje može rasti i razvijati se samo ukoliko su djelatnici prije svega zdravi, a potom zadovoljni i motivirani na svome radnom mjestu. Iz tog razloga, a imajući u vidu benefite za učinkovitiji poslovni svijet, Lift Up poslovni centar, čija je utemeljiteljica Sandra Mraović Deković, specijalist za ljudske potencijale, u suradnji sa FizioCentrom Deković kreirao je Korporativne Fizio Programe za managere i djelatnike na svim razinama u poduzeću.


Pročitajte više: Sandra Mraović Deković svoju je potpunu iscrpljenost pretvorila u jedinstveni Lift Up Stress Free koncept za pojedince i tvrtke


Programi pozitivnog učinka na više razina

Оvi programi imaju za cilj sprječavanje i upravljanje neželjenim zdravstvenim stanjima, smanjenje negativnih učinaka stresa, poboljšanje produktivnosti i unaprjeđenje kvalitete života djelatnika. Na koji način? Kombinacijom fizioterapijskih, relaksacijskih i edukativnih programa. Kratki informativni video o samim programima i njihovom značaju možete pogledati u nastavku.

Koliko god vaše poslovanje bilo uspješno, radno okruženje ili radno mjesto za mnoge zaposlenike može uzrokovati izuzetno visoku razinu stresa uz česte nuspojave poput umora, tjeskobe, a nezaobilazne su i vratobolja, križobolja, lumboišijalgija, glavobolja, trnci u rukama i nogama, bolesti koštano-zglobnog sustava, krvožilnog sustava i probavnog trakta.

Pogodni za svaku organizaciju

Ulaganje u Korporativne Fizio Programe može se činiti nečim što je rezervirano za veće, multinacionalne tvrtke. Međutim, istina je da ovakve strategije, prilagođene naravno individualnim potrebama i mogućnostima tvrtke, pružaju značajne koristi za svaku organizaciju bez obzira na njezinu veličinu. Posljednje što poslodavac želi je tim ljudi preplavljenih stresom što za posljedicu ima nemogućnost međusobne i prigodne poslovne komunikacije, vrlo upitne učinkovitosti i produktivnosti te čestih bolovanja.


Pročitajte više: Kako postati i ostati lider kojemu se vjeruje?


Zašto suvremenom poslodavcu trebaju ovi programi? Upravo zbog svega gore navedenog. Kada se vaši zaposlenici osjećaju ugodno i dobro na svome radnom mjestu povećavaju se i njihove performanse, produktivniji su, imaju više energije za postizanje poslovnih ciljeva i boljih odnosa s drugim zaposlenicima, zdraviji su, sretniji i zadovoljniji, a izostanci s radnog mjesta su smanjeni. Podrazumijeva se da je reputacija tvrtke time poboljšana i još pozitivnije percipirana u javnosti.

Zvuči li vam sve ovo pomalo (ne)realno? Možda vam treba samo malo inspiracije. Budite slobodni javiti se za informativni sastanak. Naš tim rado vam stoji na raspolaganju.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -