Tvornica snova ima najljepši personalizirani poklon za mamu i dijete!

„Mamino blago“ naslov je nove personalizirane slikovnice u izdanju Tvornice snova. Kažu – riječ je o najzahtjevnijem projektu i najboljoj knjizi do sada. A kako i ne bi bila najbolja, kad govori o najvećoj ljubavi i najposebnijoj vezi: onoj između mame i njezinog malenog blaga!

Ako ste ikada bili u doticaju s personaliziranim knjigama Tvornice snova onda znate da se radi o prekrasnim slikovnicama koje uz pomoć personalizacije postaju originalni pokloni i vječne uspomene.


Pročitajte više: Zbog želje da postane spisateljica Andrijana Majstorović postala poduzetnica s tisućama prodanih slikovnica


Mogu se personalizirati imenima, fotografijom, crtanim likovima u priči koje možete prilagoditi da izgledaju baš kao vi, pa čak i osobnom posvetom koja se tiska na stražnje korice knjige. Najpopularniji naslov, „Kako sam došao na svijet?“, samo u 2019. godini na poklon je dobila svaka 6. novorođena beba u Hrvatskoj.

“Mamino blago” dostupno je i u verziji za tate

I dok ta slikovnica govori o stvaranju nove obitelji, u novoj slikovnici „Mamino blago“ naglasak je stavljen na kompleksnost odnosa između djeteta i roditelja. To je odnos pun ljubavi, istina, ali (znamo svi) i pun izazova, uspona i padova. A upravo je ta mješavina lijepog i izazovnog pretočena u fantastičnu priču u kojoj ste glavni junaci tvoje dijete i ti.

Mamino blago

Knjiga je dostupna i u verziji za tate, tako da u avanturu možete poslati i svoje maleno blago s njegovim tatom.

Super vijest je da se knjiga trenutno nalazi u pretprodaji po super sniženoj cijeni od 149,00 kn. Ponuda vrijedi za prvih 1.000 kupaca, a najkasnije do 14.9. u ponoć. Cijena knjige u redovnoj prodaji od 15.10. iznosit će 219,00 kn.

Iskoristite priliku za uštedu od 30% kakva se neće ponoviti čak ni za Black Friday i naručite već danas!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

keto pizza

Keto pizza kojom ćete vrlo rado zamijeniti klasičnu!

Kada započinjemo neku dijetu, najčešće pomišljamo na to koliko će nam nedostajati nezdrava hrana, odnosno ona na toj dijeti zabranjena. Keto...
- Advertisment -