Tvornica snova ima najljepši personalizirani poklon za mamu i dijete!

„Mamino blago“ naslov je nove personalizirane slikovnice u izdanju Tvornice snova. Kažu – riječ je o najzahtjevnijem projektu i najboljoj knjizi do sada. A kako i ne bi bila najbolja, kad govori o najvećoj ljubavi i najposebnijoj vezi: onoj između mame i njezinog malenog blaga!

Ako ste ikada bili u doticaju s personaliziranim knjigama Tvornice snova onda znate da se radi o prekrasnim slikovnicama koje uz pomoć personalizacije postaju originalni pokloni i vječne uspomene.


Pročitajte više: Zbog želje da postane spisateljica Andrijana Majstorović postala poduzetnica s tisućama prodanih slikovnica


Mogu se personalizirati imenima, fotografijom, crtanim likovima u priči koje možete prilagoditi da izgledaju baš kao vi, pa čak i osobnom posvetom koja se tiska na stražnje korice knjige. Najpopularniji naslov, „Kako sam došao na svijet?“, samo u 2019. godini na poklon je dobila svaka 6. novorođena beba u Hrvatskoj.

“Mamino blago” dostupno je i u verziji za tate

I dok ta slikovnica govori o stvaranju nove obitelji, u novoj slikovnici „Mamino blago“ naglasak je stavljen na kompleksnost odnosa između djeteta i roditelja. To je odnos pun ljubavi, istina, ali (znamo svi) i pun izazova, uspona i padova. A upravo je ta mješavina lijepog i izazovnog pretočena u fantastičnu priču u kojoj ste glavni junaci tvoje dijete i ti.

Mamino blago

Knjiga je dostupna i u verziji za tate, tako da u avanturu možete poslati i svoje maleno blago s njegovim tatom.

Super vijest je da se knjiga trenutno nalazi u pretprodaji po super sniženoj cijeni od 149,00 kn. Ponuda vrijedi za prvih 1.000 kupaca, a najkasnije do 14.9. u ponoć. Cijena knjige u redovnoj prodaji od 15.10. iznosit će 219,00 kn.

Iskoristite priliku za uštedu od 30% kakva se neće ponoviti čak ni za Black Friday i naručite već danas!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

aplikacija za računovodstvo

Digitalizacijom računovodstva iz EU sredstava do ureda bez papira i uštedu...

UHY in Croatia okuplja vrhunske stručnjake iz područja revizije, poreznog savjetovanja, EU fondova i računovodstva. Dovoljno je bio jedno inspirativno druženje...
- Advertisment -