Uskočite u ljeto uz pool party

Niste blizu plaže, a druži vam se uz ljetnu atmosferu? U svakom gradu danas možete iznajmiti prostor s bazenom i uživati u ljetu. Zabave uz bazen odličan su spoj druženja, sporta i dobre hrane i pića, stoga očekujte veliki odaziv.

Samo ležerno

Pool party, odnosno zabava uz bazen, nešto je što vežemo uz opuštanje, smijeh i hladne koktele. To neka vam budu glavne odrednice pri organizaciji.

Gostima naglasite da se obuku kako žele i kako im je ugodno, bilo u pitanju kupaći kostim ili duga haljina, a prostor zabave neka ima i ležaljke sa suncobranima za one koji se preferiraju opustiti na suhom.

Za goste koji će se htjeti osvježiti u bazenu svakako osigurajte ručnike, a posebnu pozornost obratite na izbor lokacije i veličinu bazena, što prilagodite broju ljudi koje zovete.


Pročitajte više: Ovi proljetni kokteli upotpunit će svako vikend druženje


Uredite prostor i osigurajte rekvizite za pool party

Nije dovoljno imati samo bazen i ležaljke. Kao i svaka druga zabava, tako i zabava uz bazen mora biti oku ugodna i sadržajna. Baloni i lampice već su standard pri ukrašavanju prostora, stoga svoju zabavu podignite na novu razinu.

Rekviziti su u ovom slučaju zaista najbolji ukras. Suncobrani danas dolaze s mnogo različitih motiva, a napuhanci za bazen sve su simpatičniji. Tko se ne bi poželio opustiti na napuhancu u obliku komada pizze?

Pri posluživanju hrane i pića poigrajte se s posuđem. Tanjuri ne moraju biti bijeli, a čaše prozirne. Zašto ne biste jela poslužili na tanjurima u obliku palminog lista, a pića u čašama u obliku kokosa? Dodajte slamku s kišobrančićem i imate pravi mali tropski ugođaj.


Pročitajte više: 10 pravila za zdravo sunčanje!


Ne zaboravite se zaštititi

Boravak na bazenu znači boravak vani, što znači izlaganje UV zrakama. Svakom gostu obavezno preporučite da se dobro zaštiti od UV zračenja odjećom, šeširima i kremama kako bi izbjegli opekline od sunca, kao i druge štetne posljedice izlaganja sunčevom zračenju.

Isto tako, osigurajte pristup osvježavajućoj hrani i piću, a posebno vodi, kako bi se svaki gost mogao adekvatno hidratizirati na vrućini, a samim time se i dobro zabaviti. Zadnje što želite je da neki od gostiju doživi toplotni udar.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -