Kako smanjiti stres uz pomoć igračaka za odrasle? U vašu self-care rutinu uvedite vibrator

Problemi na poslu, u vezi, borba s rokovima, presing, šef nad glavom, financije, otkaz, pad libida, ratovi, korona…Slobodno nastavite niz svakodnevnih problema i hladno im recite ADIO, BAJ BAJ, CIAO ili kako god hoćete. Istina, zvuči suludo i nemoguće tek tako otkloniti sve što vam se mota po glavi ali, kad malo bolje promislite-je li uistinu sve ovo vrijedno vašeg psiho-fizičkog i seksualnog zdravlja? Naravno da nije i znamo da ste toga duboko svjesni, ali nikako da nađete izlaz iz bujice misli? 

Vibrator kao dio self-care rutine

Osim toga, često vam je i libido u padu, a dodatno ga pojačavaju navedeni problemi i nesuglasice. Pa čekajte, zašto da vaš seksualni život pati zbog rokova, nervoznog šefa/šefice i ostalih frustrirajućih situacija koje vas okružuju? Nemojte patiti ni vi ni vaša polovica, a imamo i lijek za to. 

U vašu “self-care” rutinu obavezno uvedite VIBRATOR. Da, da-vibrator! Seksualni terapeuti diljem svijeta jednoglasno su se složili da je on pravi terapeutski gadget. Zato, izdvojite pola sata, sat ili koliko želite vremena za sebe, isključite zvuk, zaključajte se u sobu i bar na kratko, recite zbogom svim brigama. 

Zašto i kako je vibrator lijek za stres? 

Prvo da brzinski razjasnimo nešto. Jeste li već čuli za sexual wellness teoriju? Za za sve koji nisu upoznati s ovim pojmom, prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, sexual wellness ilitga seksualna dobrobit, stanje je fizičkog, emocionalnog, mentalnog i društvenog blagostanja koje se odnosi na seksualnost. Pritom, briga o seksualnom zdravlju ne odnosi se samo na užitak već i na brigu i liječenje seksualnog problema. 

Znanstveno je dokazano da žene koje redovito doživljavaju orgazme imaju bolje seksualno zdravlje, otpornije su na stres i luči im se serotonin, dopamin, oksitocin i endorfin u većoj mjeri. To bi značilo da će vas orgazam opustiti i smiriti. Stoga, drage naše, trkom u prvi sex shop i nabavite si neki primjerak vibratora i uživajte u blagodatima koje pruža vibrator. 

Masturbacija je zdrava 

Istraživanje provedeno na 150 ispitanika 2010. godine, pokazalo je da sex snižava lučenje kortizola (hormon stresa), a dokazano je da jednaki učinak ima i masturbacija. Naime, tijekom seksa ili masturbacije organizam ispušta veće razine dopamina, oksitocina i endorfina te samim time ublažava stres i nervozu.  

  • Bolje ćete spavati jer se za vrijeme masturbacije i nakon orgazma otpuštaju dopamin, oksitocin i endorfin, što vas smiruje i daje osjećaj topline 
  • Jača imunitet 
  • Sprječava infekcije vrata maternice i urinarnog trakta 
  • Bit ćete smireniji i opušteniji 
  • Zbog bolje cirkulacije i prokrvljenosti spolnih organa 

Koji vibrator kupiti ako sam početnica? 

Pravila nema. Doslovce možete izabrati koji god poželite, ali za početnike kažu da su najbolji:  

  • Silikonski vibratori – cijena vibratora izrađenih od silikona često je nešto viša od većine drugih sex igračaka ali ukoliko želite u svojoj kolekciji imati bezvremenskog i visokokvalitetnog “vibrirajućeg ljubimca” savjetujemo vam da se odlučite na vibratore izrađene od ovog premium materijala. 
  • Mini/bullet vibratori – u ranim početcima istraživanja “veličina” za neke može predstavljati ozbiljan izazov stoga preporučamo da u vašu avanturu prvo krenete sa mini vibratorima. 
  • Stimulatori klitorisa – korištenjem ove sex igračke 95% žena je priznalo da je doživjelo orgazam unutar prvih 5 minuta stimulacije, tajna “magičnih” orgazama se krije u “Air Pulse” tehnologiji, a o čemu je točno riječ predlažemo da otkrijete sami 🙂 

Za one malo hrabrije preporučamo se istraže svoje erogene zone uz pomoć analnih vibratora. 

Izaberite svoj omiljeni oblik i boju, udobno se smjestite, prilagodite atmosferu, s muzikom ili bez, maštajte što želite i uživajte u trenutku. I, vjerujte nam na riječ, opustit će vas maksimalno i bit ćete daleko od vlastitih misli i briga! 

Vaš Online Online Sex Shop www.vibraonica.hr 

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvote za upravne odbore

Europski parlament službeno uveo kvote za upravne odbore u tvrtke

Prema novoj odluci Europskog parlamenta, veće tvrtke u Europskoj uniji morat će povećati prisutnost mane zastupljenog spola, u ovom slučaju žena,...
- Advertisment -