CITROËN je pripremio super ponudu, novi C3 I SUV C5 AIRCROSS za male poduzetnike i fizičke osobe

Citroën je u listopadu pripremio atraktivne ponude za urbani gradski automobil, Citroën C3 i SUV Citroën C5 Aircross koji su dostupni odmah za isporuku. Ponuda uključuje četiri zimska kotača i 5 godina jamstva, a vrijedi za sve fizičke osobe i male tvrtke.

Citroën C3

Najprodavaniji model marke Citroën, ističe se jedinstvenom osobnošću i nenadmašnom razinom udobnosti. Ovaj svestran i atraktivan automobil dostupan je odmah za isporuku, a u ponudi je s 5 godina jamstva i bogatom serijskom opremom. Tako je primjerice Citroën C3 Feel PureTech 83 u ponudi s cijenom već od 99.700 kn s četiri zimska kotača.


Pročitajte više: Novi Citroën C4 i 100% električni ë-C4 predstavljaju pravu prekretnicu!


SUV Citroën C5 Aircross

Feel PureTech 130 u ponudi je s cijenom od 177.400 kn s 5 godina jamstva i četiri zimska kotača. Uključuje opremu metalik boja, dodatno zatamnjena stakla, navigacija, kamera za vožnju unatrag i dr.


Pročitajte više: Marina Pedić,vlasnica ovlaštenog prodajno-servisnog partnera marke Citroën u Zadru: “Ponekad moraš biti multipraktik”


Sve fizičke i pravne osobe na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -