Vrijeme se ne može uloviti, ali dobar stil može

Versus Versace je glamurozna kolekcija satova, napravljena za žene novog doba koji uživaju u svakom trenutku svog života i i pri tome se jako dobro zabavljaju, imajući na umu da dobro provedeno vrijeme nikada nije izgubljeno. Nova kolekcija Versus Versace sadrži prekrasne modele Versus MOSCOVA, Versus TORTONA i  Versus LA VILLETTE.

Novi modeli Versus Versace ovih su dana stigli na naše tržište i možete ih vidjeti na  Cordis web shopu.

Kolekcija proljeće/ljeto 2020 je istinska ekstenzija samog brenda, inspirirana nakitom upečatljivog dizajna čiste estetike, neočekivanog karaktera i snažne energije.

Versus Moscova je sat koji nosi istinski gen branda, obogaćen 3D Versus Versace lavljom glavom na staklu, koja mu daje upečatljiv rokerski, žestok, buntovan i odvažan stil.

Trodijelni brojčanik obogaćen je s 23 metalne zakovice i ukrašen rimskim brojkama 3, 6, 9 i 12 sati, dok je sjajno kućište ukrašeno s dodatnih 12 zakovica.

Versus Moscova dolazi u srebrnim, zlatnim i bakrenim kombinacijama boja, te u varijanti sa saffiano kožnim remenom u crnoj, plavoj ili bijeloj boji  koji  mu daje posebnu uglađenost i eleganciju.

Odvažan, glamurozan izgled Versus Tortona odlikuje jedinstven i asimetričan oblik kućišta, dok remen krase prepoznatljive 3D Versus Versace lavlje glave.

Dolazi u bakrenim i zlatnim kombinacijama boja koje odišu elegancijom i ženstvenošću.

Nova generacija Versus La Villette! Uspješna kolekcija La Villette revitalizirana je prepoznatljivim logom „Versus Versace“ na brojčaniku, ali i na kožnom i metalnom remenu. Na mjestu oznake za 6 sati nalazi se prepoznatljiva 3D Versus Versace lavlja glava. 

Versus Versace La Villette u isto je vrijeme raskošan, ali i sofisticiran. Posebno privlačnim za proljetni look čine ga pastelne boje.

Foto i tekst: PR

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žensko vodstvo u državnim institucijama

Kako žene vode u državnim institucijama? Doznajte od njih samih

U državnim institucijama žene nisu često na visokim pozicijama, ali kad jesu, ističu se svojim specifičnim voditeljskim vještinama. U čemu se...
- Advertisment -