Women in Adria se širi na Bosnu i Hercegovinu u suradnji sa Ladies IN, vodećom platformom za uspješne žene i poduzetnice

Nakon prve franšize u Makedoniji, Women in Adria svoje poslovanje izvan Hrvatske širi i na Bosnu i Hercegovinu.

Naš partner za ovo područje je Ladies IN, vodeća komunikacijska platforma uspješnih žena i poduzetnica u BiH. Ova suradnja između Ladies In zajednice i Women in Adria omogućit će lidericama i vlasnicama kompanija međusobno upoznavanje te širenje djelokruga rada njihovih kompanija, kako na bosanskom, tako i na regionalnom tržištu.

Prvo izdanje popularnog eventa

Suradnja će započeti organizacijom prvog Networking Breakfasta koji će se održati 22. veljače u Hotelu Hills u Sarajevu. Networking breakfast je event koji podržavaju i vole poduzetnice iz Women in Adria mreže, a koji sada postaje i dio mreže poduzetnica u BiH.

U Hrvatskoj se održava još od 2012. godine, od samih početaka djelovanja Women in Adria projekta, a za cilj ima umrežavanje poduzetnica, kojima se u nekoliko sati druženja pruža inspiracija, informacije i znanja važni za biznis te povezivanje ambicioznih poduzetnica s istim ili sličnim ciljevima.

networking breakfast u sarajevu

Tema prvog Networking breakfasta je ”Kako (iz)graditi vlastiti biznis bez da putem izgorimo”, a o njoj će govoriti Kristina Ercegović, poduzetnica, spisateljica i poslovna savjetnica.

Kristina će podijeliti svoje bogato iskustvo koje je prenijela i putem svojih pet knjiga, a bavit će se i pitanjima, tj. odgovorima koji će motivirati i pokrenuti poduzetnice na njihovom putu ka biznisu koji žive. Neka od tih najbitnijih pitanja na prvom Networking breakfastu u Sarajevu bit će:

➜ Je li moguće uspjeti u BiH danas i kako?

➜ Kako napraviti zaokret i podići biznis na višu razinu?

➜ Kako se ”izvući” iz operative te smanjiti ovisnost firme o osnivaču? Kako raditi manje i pametnije NA biznisu, a ne U njemu?

➜ Kako pronaći i zadržati vrhunske zaposlenike?

➜ Kako ostati motivirana unatoč svemu i svima?

➜ Kako se kvalitetno umrežavati, odnosno kolika je moć i važnost networkinga?

➜ Kako kreirati više izvora pasivnih prihoda?

➜ Kako se sama sebi skloniti s puta i prestati se sabotirati?

➜ Kako balansirati kvalitetu i rast, ali i sve aktualne životne uloge?

Ovo će biti važno za sve ambiciozne poslovne žene i one koje to žele biti! Prijave za prvi Networking breakfast su otvorene!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Facebook Shops

Može li Facebook Shops spasiti male biznise?

Mark Zuckerberg lansirao je novu aplikaciju unutar Facebooka, Facebook Shops. Temeljna ideja ovog segmenta Facebooka je da male tvrtke mogu jednostavno...