Women in Adria se širi na Bosnu i Hercegovinu u suradnji sa Ladies IN, vodećom platformom za uspješne žene i poduzetnice

Nakon prve franšize u Makedoniji, Women in Adria svoje poslovanje izvan Hrvatske širi i na Bosnu i Hercegovinu.

Naš partner za ovo područje je Ladies IN, vodeća komunikacijska platforma uspješnih žena i poduzetnica u BiH. Ova suradnja između Ladies In zajednice i Women in Adria omogućit će lidericama i vlasnicama kompanija međusobno upoznavanje te širenje djelokruga rada njihovih kompanija, kako na bosanskom, tako i na regionalnom tržištu.

Prvo izdanje popularnog eventa

Suradnja će započeti organizacijom prvog Networking Breakfasta koji će se održati 22. veljače u Hotelu Hills u Sarajevu. Networking breakfast je event koji podržavaju i vole poduzetnice iz Women in Adria mreže, a koji sada postaje i dio mreže poduzetnica u BiH.

U Hrvatskoj se održava još od 2012. godine, od samih početaka djelovanja Women in Adria projekta, a za cilj ima umrežavanje poduzetnica, kojima se u nekoliko sati druženja pruža inspiracija, informacije i znanja važni za biznis te povezivanje ambicioznih poduzetnica s istim ili sličnim ciljevima.

networking breakfast u sarajevu

Tema prvog Networking breakfasta je ”Kako (iz)graditi vlastiti biznis bez da putem izgorimo”, a o njoj će govoriti Kristina Ercegović, poduzetnica, spisateljica i poslovna savjetnica.

Kristina će podijeliti svoje bogato iskustvo koje je prenijela i putem svojih pet knjiga, a bavit će se i pitanjima, tj. odgovorima koji će motivirati i pokrenuti poduzetnice na njihovom putu ka biznisu koji žive. Neka od tih najbitnijih pitanja na prvom Networking breakfastu u Sarajevu bit će:

➜ Je li moguće uspjeti u BiH danas i kako?

➜ Kako napraviti zaokret i podići biznis na višu razinu?

➜ Kako se ”izvući” iz operative te smanjiti ovisnost firme o osnivaču? Kako raditi manje i pametnije NA biznisu, a ne U njemu?

➜ Kako pronaći i zadržati vrhunske zaposlenike?

➜ Kako ostati motivirana unatoč svemu i svima?

➜ Kako se kvalitetno umrežavati, odnosno kolika je moć i važnost networkinga?

➜ Kako kreirati više izvora pasivnih prihoda?

➜ Kako se sama sebi skloniti s puta i prestati se sabotirati?

➜ Kako balansirati kvalitetu i rast, ali i sve aktualne životne uloge?

Ovo će biti važno za sve ambiciozne poslovne žene i one koje to žele biti! Prijave za prvi Networking breakfast su otvorene!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više