Započnite proljeće aktivno i prijavite se na BE FIT WEEKEND u Poreču

Dođite na workout vikend od 15. do 17. travnja 2016., Hotel Valamar Diamant**** u Poreču, pod vodstvom stručne trenerice Kristine Perestegi i u organizaciji Insula Tours.

BE FIT WEEKEND u Poreču

Raspored

PETAK:

07:00 polazak iz Kutine

07:45 polazak iz Ivanić-Grada

8:30 polazak iz Zagreba

12:00 obilazak destilerije Aura i degustacija proizvoda (likeri, džemovi)

14:00 Motovun (šetnja i slobodno vrijeme)

17:00 check-in Hotel Diamant****

18:00 – 19:00 BODY WORKOUT

19:30 – 21:00 Večera

 

SUBOTA:

7:00  – 9:00 Doručak

9:00-9:30 HIIT

10:00 – 12:00 Poreč (šetnja i slobodno vrijeme)

12:00 – 14:00 Ručak

15:00 – 18:00 (bazen, fitness dvorana)

18:30 – 19:30 ZUMBA

19:30 – 21:00 Večera

 

NEDJELJA:

07:00 – 9:00 Doručak

9:00 – 10:00 PURE EXCERCISE

10:00 – 12:00 (bazen, fitness dvorana)

12:00 – 14:00 Ručak

15:00 Rovinj (šetnja i slobodno vrijeme)

18:00 povratak prema mjestu polaska, dolazak u večernjim satima

 

Cijena paket aranžmana: 1.190 kn

Women in Adria članice imaju popust od 100 kuna. Znači, cijena paketa za WiA članice je umjesto 1190 kn, 1090 kn.

 

Paket aranžman uključuje:

 • prijevoz modernim autobusom turističke klase na navedenoj relaciji
 • 2 puna pansiona (doručak buffet, ručak i večera bogati buffet sa show cooking) u hotelu Diamant**** u 1/2 sobi
 • korištenje unutarnjeg bazena
 • korištenje fitness dvorane
 • 4 treninga s Kristinom Perestegi (Body Workout, Hiit, Zumba, Pure Excercise)
 • obilazak destilerije Aura i degustacija proizvoda
 • obilazak Motovuna, Poreča i Rovinja
 • mali dar pažnje
 • PDV
 • organizacija i realizacija programa
 • osiguranje od odgovornosti
 • osiguranje jamčevine putovanja

Prijave i rezervacije: 01/2888-873, 099/680 3135, [email protected].

*Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja agencije “Insula Tours d.o.o.“. Kalkulacije su rađene na bazi min 25 prijavljenih putnica. Agencija zadržava pravo promjena cijena u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljno broja putnika kao i otkazivanje putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenih broja putnika. Preporučamo i nudimo paket Allianz putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja.

O trenerici

Be_fit_weekend_trenericaKristina Perestegi rođena  je 20.5.1980. godine. Inače ekonomistica po struci, otvara svoj fitness centar jer ljubav prema sportu i  zdravlju odvela ju je na put profesionalnog bavljenja fitnessom. Instruktorica je grupnog fitnessa, Hard Body Coach, te Zumba i Zumba Kids instruktor. Pohađa razne seminare i konvencije u Hrvatskoj i inozemstvu. Prezentira na Zumba eventima u Austriji i Njemačkoj. Prošle godine našla se na listi fitness prezentera iz cijele Europe na najvećem fitness eventu u Hrvatskoj, Fitness & Aerobic Campu u Vodicama. Sa svojim članicama centra sudjeluje na mnogobrojnim eventima humanitarnog i sportskog (Bodybuilding prvenstvo Hrvatske 2014.g.) karaktera. Kontinuirano radi na promicanju zdravog i aktivnog načina života. Ovo je idealna prilika da se uvjerite zašto su njezine grupe uvijek pune!

 

O treninzima

HIIT, odnosno High Intensity Interval Trening (intervalni trening visokog intenziteta) oblik je kardio treninga tijekom kojeg se izmjenjuju intervali treninga visokog intenziteta s intervalima niskog intenziteta ili s potpunim odmorom. Ono što HIIT čini toliko učinkovitim u trošenju kalorija jest dug kisika do kojeg dolazi nakon treninga. To znači da trošenje kalorija nije gotovo nakon treninga, ono se nastavlja satima i danima nakon treninga jer vaše tijelo treba te dodatne kalorije kako bi se oporavilo i uspostavilo ravnotežu.

Body Workout je program koji ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića čitavog tijela. Opterećenje i tempo rada lako se prilagođava, povećava se snaga i izdržljivost svih mišićnih skupina, smanjuje potkožno masno tkivo, jača koštano-zglobni i tetivni sustav te povećava aerobna izdržljivost. Posebnost ovog treninga je u tome što istovremeno djeluje na reduciranje masnog tkiva, oblikovanje i podizanje tonusa tijela.

Zumba® je svjetski priznat program vježbanja čije su blagodati i rezultate primijetili i prepoznali ljudi diljem svijeta. Zumba je plesni aerobik s latino ritmovima. Kombinirajući brze i spore vruće latinoameričke ritmove s popularnom glazbom različitih žanrova te koristeći se jednostavnim i zavodljivim plesnim koracima. Zumba Fitness djeluje na sve skupine mišića. Jačaju se i oblikuju noge, stražnjica, trbušna muskulatura, ruke, ramena, leđa, prsa. Princip je jednostavan: zabavom do rezultata!

Pure Exercise je trening srednjeg intenziteta koji može sadržavati i poneku vježbu iz yoge i pilatesa. Bez plesnih koraka i koreografija, svakome je jednostavan za pratiti, što omogućava svakom polazniku da pravovremeno i na najbolji način izvede zadane vježbe. Ovaj program pomaže da se osjećate snažno, fleksibilno, zdravo i sretno iznutra prema van.

O hotelu VALAMAR DIAMANT**** u Poreču

Sport i wellness hotel Valamar Diamant**** u Poreču na samo je deset minuta šetnje od povijesne jezgre grada u oazi borovine i čistih plaža. Prvi je izbor za kombinaciju aktivnog odmora, opuštanja i izvanserijske gastro bife ponude uz mogućnost dijetnih jelovnika. Hotel nema premca u ponudi raznovrsnih rekreacijskih sadržaja i usluga posebno za ljubitelje biciklizma. Opremljen je sportskom dvoranom, vanjskim bazenom, grijanim unutarnjim bazenom i modernim wellness i beauty centrom.

Be_fit_weekend_hotel

**Insula Tours naša je članica i partnerica u članskom programu koja za Women in Adria članice pruža i posebni popust od 10 posto na aktualna putovanja koji se može iskoristiti do 1.2.:

Info i foto: Insula Tours

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više