Konferencija Žene u turizmu dolazi u Dubrovnik! Evo tko su govornice

Nakon konferencija u Puli i Šibeniku, Konferencija za žene u turizmu seli se na jug te po prvi put stiže i u Dubrovnik. Konferencija donosi obilje ideja, dubinskih analiza i dinamičnih rasprava o različitim aspektima turizma te uspješne i inspirativne poduzetničke priče. Naglasak Konferencije bit će na kvaliteti usluge te edukaciji zaposlenika. Raspravljat će se o tome kako pronaći radnike i zadržati ih cijelu sezonu, kako ih motivirati te kako odabrati cijene usluga.

Sve dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na poveznici. Prijave su otvorene, a sudjelovanje je besplatno! Predstavljamo vam govornice na Konferenciji.

Saznajte kako provesti onboarding i unaprijediti svoje poslovanje

Poduzetnica Enisa Selmanović-Salkić ima 16 godina iskustva u radu s pojedincima, timovima i organizacijama. Vlasnica je i direktorica tvrtke Consultor, a odgovorit će na pitanje kako efikasno pribaviti zaposlenike, uhodati ih u posao, ali i kako ih zadržati. U izlaganju će proći kroz bitne aktivnosti pripreme i provedbe pribavljanja zaposlenika, kako bi proces bio što efikasniji. Prikazat će proces onboardinga, odnosno uhodavanja novih zaposlenika u posao – s ljudima, procesima, tehnologijama, kulturom firme ili specifičnostima podneblja u koje dolaze. Uz to, izložit će modele motiviranja i nagrađivanja zaposlenika koji će potaknuti ljude da rade s vama, a vi ćete ih željeti zadržati.

Predstavit će nam se i Mirela Krstulović iz Raiffeisen banke. Ima 28 godina iskustva, uglavnom u bankarstvu, ali i tri godine iskustva kao privatna poduzetnica. Dobro poznaje sve industrije jer je surađivala s raznolikim korporativnim te srednjim i malim klijentima. Ima bogato iskustvo u pokretanju poslova i restrukturiranju. Pojasnit će kako unaprijediti svoje poslovanje i iskoristiti pogodnosti RBA programa za žene poduzetnice.

Na Konferenciji će se predstaviti i Svjetlana Ranek Franjul, osnivačica Service mindseta u kojem spaja kvalitetu usluge, znanje i stečeno iskustvo iz plovećih hotela. Ova Istrijanka još je kao mlada djevojka, od svega 21 godinu, samoinicijativno otišla raditi u London kao au pair, a 16 godina provela je na kruzerima – plovila je rijekama, morima, oceanima, upoznavala svijet i radila. Podijelit će s nama svoje bogato iskustvo iz područja turizma.


Pročitajte više: Konferencija Žene u turizmu stiže u Makarsku! Upoznajte govornice


Iskustvo s morskih plavetnila donosi vama

Svjetlana je već dva desetljeća u turizmu i hospitality industriji. Najduži dio radnog vijeka provodi upravo na brodovima za krstarenje, gdje gradi svoju karijeru od entry level pozicija do menadžerice hotela na riječnim kruzerima. Pomaže vlasnicima i menadžerima kompanija u uslužnim djelatnostima podići kvalitetu usluge, što rezultira smanjenjem gubitka gostiju/kupaca/klijenata i povećanjem prihoda.

Pozivamo vas da nam se pridružite 27. listopada u Dubrovniku i započnete pripremu za novu turističku sezonu. Prijave su otvorene! Dan prije Dubrovnika vidimo se i u Makarskoj, a za Konferenciju se možete prijaviti ovdje.

Partneri Konferencije su Turistička zajednica grada Dubrovnika, Prima, Raiffeisen Banka, A1 i UniCredit.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -