Comma ima novu kolekciju koja nas vraća u urbani život

Želimo osjetiti puls grada koji nas vraća natrag u urbani život. Uživamo u slobodi koju smo naučili cijeniti više nego ikad. Inspiraciju crpimo prvenstveno iz umjetnosti, kulture i društvenog života. Ostvarujemo nove kontakte, stvaramo pozitivne trenutke s prijateljima i kročimo novim putevima. Comma kolekcija stoga se fokusira na ženstvene, ležerne krojeve u kojima se osjećamo opušteno.


Pročitajte više: Kako se ne izgubiti ispod šalova, dugačkih jakni i masivnih pulovera? Stylish i kad je vani minus


Prizivanje proljeća

Veljača je posvećena ponovnom povezivanju s našim urbanim okruženjem. Ujedinjuju nas efektni višeslojni outfiti koji brand Comma predstavljaju na inovativan i zanimljiv način. Najvažniji komadi ove kolekcije su sako bez rukava, bluza od popelina, proljetna pletenina i duga košulja haljina. Kombinacije ovih odjevnih komada stvaraju styling koji izgleda samouvjereno i kozmopolitski.


Pročitajte više: Što izdvaja moderne žene sa stilom od drugih?


Osvježite svoj ormar

Pogled privlače linije i svježi printevi kao i trendovi palete boja: osim crne i bijele prevladavaju dvije različite nijanse plave i svijetlo smeđa. Novi urbani izgled zaokružuju inovativni gornji komadi odjeće. Uzbudljivi kontrasti dolaze iz mješavine prirodnih materijala kao što je koža u kombinaciji s umjetnom kožom i mekanim sjajnim premazom.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

zagreb seo summit

Zagreb SEO Summit 2024.: Najveći SEO događaj godine po prvi put...

Zagreb će 20. i 21. lipnja postati svjetsko središte za sve digitalne profesionalce i zaljubljenike u digitalni marketing, a najviše za...
- Advertisment -