Uskočite u hit sandale ove sezone – donosimo 5 najljepših

S visokim temperaturama ovih dana stiže i ljetna odjeća i obuća. Ove bi godine, čini se, svatko mogao pronaći nešto za sebe jer su popularne ravne sandale s tek nekoliko remenčića, ali vrlo zanimljivim detaljima. Također, velike platforme. Najljepše modele sandala savršeno kombinirajte s omiljenom haljinom, suknjom ili trapericama. Neovisno o tome je li riječ svakodnevnim poslovnim obavezama, svakodnevnoj ili večernjoj kombinaciji ili nekoj svečanoj prigodi, možete pronaći idealan outfit.

Četvrtaste pete i jarke boje

Ovoga proljeća i ljeta hit su i sandale s četvrtastom petom srednje veličine, a kada je o bojama riječ hit su crna, bijela i pastelne. No, jarke će boje također oduševiti brojne zaljubljenice u modu koje vole neobične kombinacije i odvažnost.

Reserved

Dame koje vole nešto klasičnije i jednostavnije modele također će doći na svoje jer ove sezone ne prevladava samo jedan stil, već šarolika ponuda koja će zadovoljiti različite modne ukuse. Ove će vas sandale privući i oduševiti pa nećete poželjeti izlaziti iz njih. Dugačke vezice na sandalama ove su sezone pravi hit, a njihova duljina omogućava odabir hoćete li ih omotati oko gležnja ili cijelog lista. Modele s vezicama odabirite u neutralnim bojama bez uzorka, jer one će odskakati već svojim izgledom.

Nine West

Pastelne nijanse sandali poput zelene u klasičnom modelu s potpeticom od 9 cm neizostavan su komad u ljetnoj garderobi. Uparite ih s jednostavnom bijelom lanenom haljinom ili midi plisiranom suknjom u boji kože za zavidan poslovni izgled. Boju obuće dodatno istaknite modnim detaljem na torbi, na čiju ručku možete u mašnu svezati šarenu maramu.

Fabio Rusconi

Pročitajte više: Kako kombinirati ‘Kermit’ zelenu boju?


Elegancija blok pete

Blok peta ponekad može izgledati nezgrapno i ne pridodaje elegantnosti odjevne kombinacije. No, u slučajevima kad je ona malo viša i model je jednostavan, prihvatljiva je. Običnost ovog modela izbjegnite odabirom neke pastelne, ljetne boje poput baby plave. Sandale kombinirajte uz široke hlače na visoki struk i pleteni šešir široka oboda.

Reserved

Ako ste pak klasični tip, uložite u par obuće klasičnog modela i boje, poput crnih sandala s remenčićem oko gležnja i prstiju. Odaberite model od glatke kože koji će biti in sezonama. Njih ćete jednostavno kombinirati uz komade koje već imate u garderobi.

Nine West

Pročitajte više: Poslovni trendovi koji će obilježiti proljeće


Zabavite se odabirom

Kupite cipele koje pristaju uz većinu vaših postojećih odjevnih predmeta. To može biti klasični model ili neki s odvažnom bojom ili uzorkom. Na vama je da se zabavite i upotpunite svoj ormar sandalama koja vam nedostaju, a pravi su must have za svaku poslovnu ženu!

Foto: Canva/Nine West/Reserved/Karla

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

mačke masiraju

‘Mijesi’ li vas mačka kao tijesto? Preslatki su razlozi zašto to...

Mačka vas “mijesi” poput tijesta iz nekoliko razloga, ali što je to uopće? Jednostavno rečeno, mačje gnječenje je kada vaša mačka...
- Advertisment -