AIm High AI Bootcamp za poduzetnice osnažit će žene koje vode AI startupe

Amazon Web Services upravo je pokrenuo AIm High AI Bootcamp za poduzetnice koji pokreće AWS Startup Loft Accelerator i podržava Vestbee, vodeća platforma za pokretanje poslova u ranoj fazi i VC ekosustav. AIm High je online program osmišljen za podršku AI startupima u ranoj fazi koje su osnovale žene diljem Europe, Bliskog Istoka i Afrike s do 100.000 dolara u AWS Activate kreditima, pristupom vodećim VC fondovima, mjestom u AWS Startup Loft Acceleratoru i sveobuhvatnim poslovnu i tehničku pomoć za izgradnju uspješnih AI startupa.

Vjetar u leđa poduzetnica

AI Bootcamp neprocjenjiv je resurs za osnivačice koje žele podići svoje startupe temeljene na umjetnoj inteligenciji na višu razinu. Pruža im sve što im je potrebno za uspjeh u konkurentskom okruženju — od proizvoda i strategija prikupljanja sredstava do tehničkih vještina i specijaliziranog prijenosa znanja o strojnom učenju/umjetnoj inteligenciji.

Dnevni red Bootcampa ispunjen je opsežnim sesijama koje će pomoći ženama da budu napredne sa svojim poduzetničkim pothvatima u sferi umjetne inteligencije. Od upotrebe podataka i naprednih tehničkih radionica do demo prezentacija, poduzetnice će dobiti neprocjenjiv uvid u svijet umjetne inteligencije i kako je koristiti za postizanje uspjeha.


Pročitajte više: Poduzetnički inkubatori – preporučili hrvatski poduzetnici


Koje su pogodnosti i pogodnosti za odabrane startupe?

Sudionici odabrani za AIm High AI Bootcamp također će imati koristi od više od 200.000 dolara ekskluzivnih startup pogodnosti koje osiguravaju AWS i Vestbee, vodeća platforma za startupove i investitore. Oni će uključivati ​​do $100K u AWS Activate kreditima, do 90% popusta na HubSpotu, €15K u Stripe kreditima, $3K u kreditima za poslovni plan na Loomu, $50K u Mixpanel Growth Planu i $1K u Notion kreditima.

Kandidati će također dobiti pristup podršci u oblaku od stručnjaka AWS-a, pristup vodećim VC fondovima, izloženost medijima i pristup najboljem od Amazonovog strojnog učenja i umjetne inteligencije, kao i njegovoj infrastrukturi u oblaku i partnerskoj mreži.


Pročitajte više: Irena Chaushevska osnivačica prvog komercijalnog akceleratora u regiji


Koji startupi se mogu prijaviti?

AIm High AI Bootcamp otvoren je za sve startupove u ranoj fazi iz Europe, Bliskog istoka i Afrike. Tvrtka bi trebala razvijati inovativno rješenje s MVP-om i jasnom AI/ML komponentom ili slučajem upotrebe.

Tvrtke se trebaju prijaviti ovdje do 10. ožujka.

Foto: PR

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Baraćeve špilje

Baraćeve špilje – piknik, šetnja i uživanje nadomak Zagrebu

Tko kaže da je Lika samo zimska destinacija? Ovaj, industrijom neoskvrnut, dio Hrvatske zbog svoje netaknute prirode možda je najljepši upravo...
- Advertisment -